ALLROUNDER MET DUIZEND POTEN

En misschien is dit wel de allerleukste functie die we hebben! Want het ene moment ondersteun je je collega’s van de verkoop en het andere moment sta jij met je neus bovenop de nieuwste artikelen! Je bent niet vies van af en toe een beetje sjouwen en ook maak je de allerleukste krullen van lint als je een cadeautje in moet pakken voor onze klanten.

Allround is ook kansen zien. En een beetje geluk hebben. Jij bent namelijk de eerste die de nieuwe collectie binnen ziet komen (en dat is écht heel leuk!) en je weet dan ook dat dit geprijsd zo snel mogelijk een plekje in onze showroom moet krijgen. Zo zien onze klanten ook wat voor leuks wij allemaal in huis hebben en ben jij dus mede verantwoordelijk voor de sfeer en beleving van Whoon. En ook al zal een hoop werk achter de schermen plaatsvinden, je weet dat je een visitekaartje bent voor ons bedrijf, net als al jouw andere collega’s.

Als je niet vies bent van een beetje aanpakken, minimaal drie dagen per week beschikbaar bent en houdt van afwisseling, zit je in deze leuke allround functie helemaal goed. Wij kunnen jouw vliegensvlugge handjes goed gebruiken, want elke dag zijn er wel duizend dingen te doen!

In de wereld van Whoon moet je houden van enorme gezelligheid, maar ook hard werken, prioriteiten stellen en zorgen voor de beste gastvrijheid voor onze klanten. Ben je nu heel nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens en CV dan voor een eerste indruk naar kelly@whoon.com of vul het sollicitatieformulier in via onderstaande knop en wie weet zit jij binnenkort wel met haar aan de koffie voor een kennismaking. En goed om te onthouden; jouw diploma’s vinden we niet belangrijk, maar wel jouw enthousiasme en de wil om met ons te bouwen aan iets moois!

Reageer

Your email address will not be published.