HR medewerker

HR medewerker

HR medewerker

De deur van jouw kantoor in Oisterwijk staat eigenlijk altijd open voor je collega’s van Whoon, Room108 en 108 Logistics BV. Jij bent degene die alles regelt als het gaat om mens en organisatie binnen ons bedrijf en dat is een veelzijdige en interessante functie! Per direct zijn we op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat de HR afdeling administratief op rolletjes loopt. En daar komt heel veel bij kijken! We geven je dan ook graag een eerste idee van de meest voorkomende werkzaamheden:

  • Je maakt arbeids- en stageovereenkomsten
  • Je verwerkt mutaties en maakt arbeidscontracten en alles wat daarbij komt kijken
  • Jij bent de bewaker van de personeelsdossiers
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces. Bij sollicitaties beoordeel jij of deze potentiële kandidaten binnen de organisatie zouden passen
  • Voor externe partijen ben jij onze contactpersoon
  • Alle ziekmeldingen komen bij jou binnen, zodat jij overzicht bewaart

Wie zien wij graag in deze functie?

Natuurlijk ben je een “mensen mens” en heb je op het gebied van HR al wel wat werkervaring opgedaan. Daar komt bij dat we hopen dat je georganiseerd en gestructureerd werkt om deze functie tot in de puntjes goed uit te kunnen voeren. Met de programma’s Shiftbase en NMBRS kun je uit de voeten of heb je snel onder de knie met jouw denkniveau.

We zijn op zoek naar iemand die voor 24 uur of 40 uur per week deze werkzaamheden kan uitvoeren en daarnaast de nodige kennis heeft van de CAO Transport en Wonen (pré). Uiteraard ben je een sociaal dier, is werken onder druk geen probleem voor jou en kun je snel schakelen.

Nieuwsgierig?

Klaar voor een kennismaking? Wij wel! Mail alvast jouw motivatie en CV naar hr@whoon.com en wie weet zien we je dan snel voor een eerste gesprek, zodat we je alle details kunnen toelichten die bij deze leuke functie horen!

Reageer

Your email address will not be published.