ICT medewerker / Systeembeheerder – Whoon Oisterwijk

ICT medewerker / Systeembeheerder – Whoon Oisterwijk

ICT medewerker / Systeembeheerder

Voor op ons kantoor in Oisterwijk zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een ICT medewerker / systeembeheerder. Het is een veelzijdige, nieuwe functie waarin zelfstandigheid belangrijk is.

Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor collega’s betreffende uiteenlopende ICT zaken. Zo behandel je eerste- en tweedelijnsvragen, richt je nieuwe werkplekken in en verbeter je ons ICT netwerk. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt energie van het oplossen en voorkomen van problemen. Daarnaast heb je de ruimte om zelf te bepalen welke werkzaamheden prioriteit hebben en kan je problemen naar eigen inzicht oplossen.

Zo ziet jouw werkdag er uit

Na een lekkere kop koffie met collega’s start jij jouw laptop op. In je mail zie je een ticket dat de printer in magazijn 2 het niet meer goed doet. Je pakt de telefoon en probeert aan de collega uit te leggen dat het aansluiten van de stekker al 50% van de problemen verhelpt. Het probleem ligt helaas wat gecompliceerder. Je trekt jouw jas aan en haalt lekker even een frisse neus tijdens een kleine wandeling naar de overkant.

Je moet een kleurenkalibratie uitvoeren en dat is voor jou gesneden koek. De printer print weer als een zonnetje. In magazijn 2 word je vervolgens door een collega aangesproken dat haar mail langzaam is. Geen probleem! Even wat instellingen aanpassen en opschonen en de eerste 2 tevreden collega’s zijn al in the pocket!

Nog voor de lunch krijg je een telefoontje vanuit de winkel in Amsterdam dat de bedrijfsleider toegang wil tot de service mailbox. Dit heb je binnen enkele minuten ingesteld en jouw lunchpauze kan beginnen.

Na de lunch staat in je agenda om iedereen met een lage beveiligingsscore in Lastpass een mailtje te sturen hoe ze dit kunnen verbeteren. Je checkt of je dit voor een leek duidelijk hebt gecommuniceerd en de mail kan de deur uit. Even de mailbox weer opschonen en wat korte vragen beantwoorden. Zo, die is weer leeg!

Jouw laatste to do voor vandaag is het instellen van een laptop voor een nieuwe collega die volgende week start. Bloatware er af, juiste software er op, licenties goed instellen, bluetooth muis erbij en volgende week kan de nieuwe collega zonder problemen beginnen.

De mailbox is nog steeds leeg en je kan met een voldaan gevoel weer lekker naar huis. Morgen weer een nieuwe werkdag!

Functieomschrijving

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s met ICT gerelateerde vragen. Je zorgt ervoor dat ze weten wat ze kunnen verwachten;
 • Je bestelt, configureert en registreert IT-middelen en geeft deze uit;
 • Je beheert licenties, hardware en software. Daarnaast zorg je ervoor dat deze worden geüpdatet en op de juiste manier uitgegeven;
 • Je initieert proactief verbeteringen in onze ICT dienstverlening en signaleert relevante ontwikkelingen die hierop van invloed kunnen zijn;
 • Je draagt met jouw kwaliteiten bij aan het vastleggen van instructies en procedures.

Functieprofiel

 • Minimaal een mbo 4-diploma ICT of vergelijkbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bij voorkeur minstens 1 a 2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met Microsoft 365, Azure, Lastpass en CodeTwo zijn een pré;
 • Je bent 32 tot 40 uur in de week beschikbaar;
 • Je werkt proactief, oplossingsgericht en bent communicatief vaardig;
 • Je bent sociaal, stressbestendig en kunt snel schakelen;

Wat bieden we:

 • Een gezellig team;
 • Een functie met veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:
  – Een marktconform salaris;
  – 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
  – Reiskostenvergoeding;
  – Vakantiegeld;
  – Collectieve zorgverzekering;
  – Pensioenregeling;
  – Aanwezigheidspremie;
  – Dagelijks vers fruit;
  – Personeelskorting op het gehele assortiment;
  – Een contract voor bepaalde tijd met de intentie voor vast.

Ben jij de ICT medewerker / systeembeheerder die wij zoeken voor Whoon Oisterwijk? Stuur dan snel je motivatie en CV kelly@whoon.com.

Whoon Oisterwijk is in 12 jaar uitgegroeid van het in- en verkopen van bankstellen tot een kleine maar o-zo-gezellige woonboulevard van maar liefst 4500m2 met verschillende whoonwinkels onder één dak. In onze whoonexperience kom je verschillende (eigen) merken tegen. Eén van deze merken is Room108 welke ook eigen fysieke winkels heeft en bij diverse dealers verkocht wordt.

Reageer

Your email address will not be published.