Vacature Interieuradviseur/verkoper (parttime)

Ben jij die creatieve en commerciële parttime verkoper/verkoopster die het heerlijk vindt om met de klant bezig te zijn voor zijn/haar interieur?

Als interieuradviseur ben jij het visitekaartje van onze winkel en ben je continu bezig met het inspireren van onze klanten. Daarbij acteer je zeer klantgericht en houd je continu focus op resultaten. Jij spreekt proactief alle klanten aan die onze winkel bezoeken en gaat met hen in gesprek om hun behoefte te inventariseren. Vervolgens zorg jij voor een advies op maat en kom je tot een order. Uiteraard creëer jij een prettige en persoonlijke sfeer en ben je een enthousiaste en professionele gesprekspartner. Je brengt je passie voor meubelen en creativiteit over op onze klanten. Uiteindelijk zorgt jouw aanpak ervoor dat je bezoekers om weet te zetten in klanten en jouw verkoopgesprekken resulteren in mooie orders. Je bezorgt jouw klanten een goed gevoel en zorgt ervoor dat ze naar huis gaan met een glimlach op hun gezicht. Werken op zaterdag, zondag, koopavonden en feestdagen vind je geen probleem, dit zijn immers de dagen waarop het moet gebeuren. Verder houd je alle ontwikkelingen in de meubelbranche en de allerlaatste trends nauwlettend in de gaten

Functie-eisen
Jij bent communicatief vaardig, sociaal en dol op alles wat met interieur te maken heeft. Ook ben je 24 uur (uren in overleg) flexibel in de week beschikbaar. Ben jij een vaste kijker van de woonprogramma’s en ligt er altijd een woonblad op jouw eettafel? Dan ben jij wat we zoeken!

Daarnaast heb je:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minstens 3 jaar relevante commerciële werkervaring in een soortgelijke functie;
  • De bereidheid om minimaal op koopavond, zaterdag en de eerste zondag in de maand te werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • Goede werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling;
  • Personeelskorting

Ben jij de ervaren verkoper/verkoopster die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV naar kelly@whoon.com.

Whoon Oisterwijk
Whoon Oisterwijk is in 12 jaar uitgegroeid van het in- en verkopen van bankstellen tot een kleine maar o-zo-gezellige woonboulevard van maar liefst 4500m2 met verschillende whoonwinkels onder één dak. In onze woonexperience kom je verschillende (eigen) merken tegen. Eén van deze merken is Room108 welke ook eigen fysieke winkels heeft en bij diverse dealers verkocht wordt.