KLANTENSERVICE COLLEGA

KLANTENSERVICE COLLEGA

Jij snapt als geen ander dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Maar juist diegene bij wie het soms onverwachts mis kan lopen, zijn de mensen die we met het juiste oog zullen moeten helpen. Als onze nieuwe collega van de service afdeling snap jij als geen ander dat we alle klantvragen en klachtafhandeling zo goed mogelijk moeten kunnen afvinken. Een beetje pit en de wil om elke dag onze naam hoog te houden, zouden we heel graag in jou terugzien. Maar een beetje humor staat eigenlijk ook op ons wensenlijstje…

In de wereld van Whoon moet je houden van enorme gezelligheid, maar zul je ook hard werken, prioriteiten stellen en zorgen voor de beste gastvrijheid voor onze klanten. Soms is dat voor de schermen; in deze functie is dat dus erachter. De service vragen zijn uiteenlopend en samen met je directe collega’s en de service monteur zoek je telkens naar de meest efficiënte oplossing voor het bedrijf én onze klanten.

Als je kunt werken met precisie en de weekenden lekker vrij wilt zijn, zit je in deze functie helemaal goed. Wij kunnen jouw klantgerichte blik per direct goed gebruiken! We zouden het heel fijn vinden als je minimaal drie dagen per week beschikbaar bent, maar er is altijd werk voor meer!

We groeien en bij onze groei horen betrokken mensen die met ons willen werken aan het overtreffen van verwachtingen. Zie je jezelf al zitten op een van de stoelen van het klantenservice kantoor? Stuur jouw gegevens en CV dan voor een eerste indruk naar hr@whoon.com of vul het sollicitatieformulier in via onderstaande knop en wie weet zit jij binnenkort wel met haar aan de koffie voor een kennismaking. En goed om te onthouden; jouw diploma’s zijn niet belangrijk, maar wel jouw inzicht, enthousiasme en de wil om met ons te bouwen aan iets moois!

Reageer

Your email address will not be published.