Stage magazijnmedewerker

Whoon is de allerleukste woonwinkel van Nederland. Wij streven iedere dag weer naar tevreden klanten en jij bent een belangrijke schakel in dit proces.

Functieomschrijving
Voor in ons magazijn in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiair(e) om te helpen met ons logistiek proces. Als stagiaire(e) magazijnmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces binnen onze organisatie. Je neemt goederen aan, meld deze binnen en controleert de binnenkomende goederen. Je zorgt ervoor dat het magazijn netjes en op orde is. Komen klanten goederen afhalen dan zet jij deze klaar en ook bij het inladen van de vrachtwagens zorg jij ervoor dat alles voor de volgende dag meegaat. Kortom, alles in het magazijn draait om jou!

Functie-eisen
Je bent minimaal 21 jaar;
Je bent gedreven en houdt van aanpakken;
Je werkt zelfstandig maar bent collegiaal;
Klanten behandel jij vriendelijk en behulpzaam;
Je bent keurig en correct in communicatie;
Je bent 5 dagen per week beschikbaar;

Wij bieden;
Een gevarieerde en vooral leuke stageplaats;
Goede werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn;
Een stageplaats met veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng;
Personeelskorting.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV naar jeffrey@meubilex.nl.

Whoon Oisterwijk
Whoon Oisterwijk is in 9 jaar uitgegroeid van het in- en verkopen van bankstellen tot een kleine maar o-zo-gezellige woonboulevard van maar liefst 4500m2 met verschillende whoonwinkels onder één dak. In onze woonexperience kom je verschillende (eigen) merken tegen. Eén van deze merken is Room108 welke ook eigen fysieke winkels heeft en bij diverse dealers verkocht wordt.