gold-banner

Interieuradvies op maat met het ‘Gold’ pakket

Zodra je online een aanvraag hebt gedaan om een eerste intakegesprek te plannen voor het interieuradvies pakket ‘Gold’, wordt er telefonisch contact met je opgenomen. In dit gesprek wordt er kort besproken voor welke ruimtes je graag advies wilt en of het om een bestaande woning of een nieuwbouwwoning gaat. Vervolgens wordt er een intakegesprek gepland van 45 minuten in onze showroom. We vragen je om (bouw) tekeningen en afmetingen van alle ruimtes voorafgaand aan intake alvast naar ons te mailen zodat we alvast wat voorbereidend werk kunnen doen. Daarnaast vragen we je om een aantal dingen mee te nemen naar het intakegesprek. Denk hierbij aan stalen van bestaande en blijvende vloeren en huidige raambekleding. We horen graag van je welke meubels en accessoires er blijven én welke vervangen dienen te worden. Van de blijvende meubels vragen we om foto’s en afmetingen mee te nemen naar het intakegesprek zodat we ook het prachtige antieke kastje van oma een mooie, prominente plek in het nieuwe interieur kunnen geven.

Wat zijn jouw woonwensen?

Tijdens het intakegesprek met onze stylist worden alle woonwensen uitgebreid besproken. Denk hierbij aan de gewenste sfeer en woonstijl. Door middel van een korte rondleiding door onze showroom kan onze stylist hier al een redelijk goed beeld van krijgen. Naast de gewenste sfeer, is het ook belangrijk om te weten wat de huidige gezinssamenstelling is en of er huisdieren zijn. Een gezin van zes personen heeft bijvoorbeeld vaak meer zitplaatsen nodig en wellicht is er ook behoefte aan meerdere functies per ruimte. Werk je bijvoorbeeld regelmatig thuis? Wil je graag een extra TV of gamekamer willen voor de kinderen? En wat zijn de wensen voor de huisdieren? Jullie hond wil natuurlijk op een mooi plekje in huis zijn mand hebben staan en de kat wenst zijn krabpaalpaleisje ook op één van de mooiste plaatsen.

Tijdens het intakegesprek wordt het budget duidelijk besproken, zodat je weet wat alle mogelijkheden zijn binnen jouw budget en zorgen wij ervoor dat we een passend ontwerp maken binnen het budget. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Vervolgafspraken

Als je positief bent na dit eerste intakegesprek, wordt er een vervolgafspraak ingepland. De stylist gaat met je wensen aan de slag. Indien nodig zal zij via mail of telefoon nog om aanvullende informatie vragen. Voor de vervolgafspraak willen wij je nadrukkelijk vragen om gewenste wijzigingen vooraf door te geven zodat deze nog meegenomen kunnen worden vóór de presentatie.

Tijdens de eerste vervolgafspraak zal onze stylist je het 3D-ontwerp laten zien en heeft zij in accessoires en stofstalen een 3D-moodboard opstelling klaarstaan. De uitgekozen meubels kun je alvast bekijken en eventuele aanpassingen worden besproken en doorgevoerd. Afhankelijk van welke door ons gecoördineerde werkzaamheden gaan we aan de slag. Bij iedere vervolgafspraak willen wij je nadrukkelijk vragen om gewenste wijzigingen vooraf door te geven.

Bij de tweede vervolgafspraak wordt je droom interieur al wat duidelijker. De grote dag komt steeds dichterbij.

Bij de derde en laatste vervolgafspraak zal volgens de laatste (vooraf doorgegeven) wijzigingen jouw complete interieurplan klaar zijn en is het definitief, hierna zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Zodra je helemaal gelukkig bent geworden van het prachtige ontwerp van onze stylist, kun je de meubels en accessoires direct in bestelling nemen. Je ontvangt de stylist het prachtige interieurboek van jouw droom woning, zodat je tijdens het hele project het eindresultaat altijd bij de hand hebt. Er worden in overleg met afspraken gemaakt om vloeren, raambekleding etc. in te meten en uit te voeren. Heb je nog meer afspraken nodig? Dat kan zeker! We rekenen hiervoor een aangepast tarief.

Op de dag van de metamorfose wordt alles van je nieuwe interieur geleverd, geplaatst en gemonteerd door onze bezorger. Daarnaast zal ons stylist aanwezig zijn om alles af te stylen zodat het een kloppend totaalplaatje wordt. Na afloop wordt alles nogmaals tot in detail met je doorgenomen en wij vragen je om het opleveringsformulier te tekenen.

Wanneer er tijdens onze gesprekken naar voren komt, dat er de behoefte is aan diensten of producten die Whoon niet kan leveren, kunnen wij je desgewenst wel in contact brengen met de juiste bedrijven. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van relaties waarvan wij weten dat zij dezelfde hoge normen hanteren als wij bij Whoon. Denk hierbij aan bedrijven in elektra, op maat gemaakte kasten, haarden etc.

Plan hier zelf je interieuradvies afspraak!

mei 2022
ma di wo do vr za zo
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Wil je jouw interieur laten afstylen?

Liever een ander pakket?

interieuradvies-banner-tekening
interieuradvies-whoon
interieuradvies-3d
interieuradvies-3d-whoon