diamond-banner

Stylingadvies op maat met het Studio Whoon ‘Diamond’ pakket

Zodra je online een aanvraag hebt gedaan voor het stylingadvies pakket ‘Diamond’ wordt er telefonisch contact met je opgenomen. In dit gesprek wordt er kort besproken voor welke ruimtes je graag stylingadvies wilt. Ook vragen we je om foto’s van de bestaande situatie en inrichting te mailen. En uiteraard willen we vooraf je budget weten, zodat we achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Daarna wordt er een datum ingepland voor de afstyling bij jou thuis. Vervolgens ontvang je een aanvullende vragenlijst via de mail die je kunt invullen en samen met de foto’s kunt terug mailen.

Onze stylist gaat voor jou aan de slag

De Studio Whoon stylist gaat alle woonaccessoires, kleinmeubelen en leuke musthaves voor je verzamelen die bij jou woonwensen passen. Kleurstalen, behangboeken (wanneer gewenst) en eventuele stofstalen neemt ze mee naar de afspraak bij jou thuis.

Op de afgesproken datum komt onze stylist bij jou thuis. Zij heeft alle fantastische items bij zich.

Na de uitleg van de werkwijze gaat zij aan de slag om de finishing touch aan te brengen in jouw interieur. Onze stylist styled je ruimte in de gewenste sfeer met kussens, plaids, windlichten, ornamenten, vazen etc. Zodra je (méér dan) tevreden bent met het eindresultaat en je je helemaal kunt vinden in de sfeer die is ontstaan, is onze stylist ook pas tevreden! Van alle items die je wilt behouden wordt een order gemaakt en later naar je verstuurd per mail. Alle items blijven direct bij je thuis zodat je dezelfde dag nog kunt genieten van je vernieuwde interieur.

Voordat onze stylist weer vertrekt zal ze met je het totaalbedrag doornemen en vragen om het  styling-aan-huis-formulier te ondertekenen.

interieuradvies-banner-tekening

Vraag een stylingadvies afspraak aan

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Woonplaats

  Onderwerp

  Bericht

  Wil je een afspraak maken voor een interieuradvies?

  interieuradvies-whoon
  interieuradvies-3d
  interieuradvies-3d-whoon