Vacature Chauffeur / meubelbezorger

Vacature chauffeur / meubelbezorger – Whoon Oisterwijk

Wil jij fijne werktijden, vrije weekenden, altijd op pad zijn en een hoop plaatsen in Nederland bezoeken? Als chauffeur en bezorger voor Whoon Oisterwijk bezorg jij fulltime een lach op het gezicht van onze klanten bij het leveren van hun nieuwe meubels. Als jij daarnaast ook nog onderdeel wil uitmaken van de allerleukste woonwinkel van Nederland, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze prachtige meubelwinkel in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een fulltime chauffeur/meubelbezorger! In deze functie ben jij, samen met je collega, verantwoordelijk voor het bezorgen van meubelen aan huis.

Zo ziet jouw rit eruit:

Jij checkt of alle meubels ingeladen zijn voordat je de weg op gaat en rijdt naar het adres van de klant. 30 minuten voor aankomst bel je de klant even om aan te geven dat je er bijna bent. Eenmaal aangekomen bij de klant loop je door de woning om te kijken waar de meubelstukken geplaatst moeten worden. Het schadevrij achterlaten van de woning van de klant is voor jou prioriteit nummer 1!

Nadat de ruimte bekeken is, plaats je de meubelen op de gewenste plek. Je verwijdert het verpakkingsmateriaal, dat je uiteraard netjes weer mee terugneemt. Nadat alle meubelstukken in huis staan, loop je samen met de klant de bon na om te checken of de artikelen kloppen, alles compleet is en je de meubelen en woning schadevrij achtergelaten hebt. Je neemt een foto van de geleverde producten en draagt zorg voor de betaling. 

Wat wordt er van je verwacht als bijrijder en bezorger?

 • Je bent representatief en klantvriendelijk;
 • Je werkt netjes en secuur;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent fysiek sterk met 2 rechter handen;
 • In het bezit van je groot rijbewijs en code 95;
 • 40 uur beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Wat bieden wij jou:

 • Een gezellig team;
 • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en mogelijkheden voor eigen inbreng;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:
  – Een marktconform salaris;
  – 25 vakantiedagen;
  – Reiskostenvergoeding;
  – Collectieve zorgverzekering;
  – Pensioenregeling;
  – Aanwezigheidspremie ;
  – € 250,- netto aanbrengpremie voor elke nieuwe collega;
  – Dagelijks vers fruit;
  – Personeelskorting op het gehele assortiment;
  – Een contract voor bepaalde tijd met de intentie voor vast.

Ben jij die klantvriendelijke en representatieve chauffeur die wij zoeken voor Whoon Oisterwijk? Reageer dan op deze vacature voor chauffeur/meubelbezorger en stuur snel je motivatie en CV naar kelly@whoon.com

Whoon Oisterwijk is in 12 jaar uitgegroeid van het in- en verkopen van bankstellen tot een kleine maar o-zo-gezellige woonboulevard van maar liefst 4500m2 met verschillende whoonwinkels onder één dak. In onze whoonexperience kom je verschillende (eigen) merken tegen. Eén van deze merken is Room108 welke ook eigen fysieke winkels heeft en bij diverse dealers verkocht wordt.

vacature

Reageer

Your email address will not be published.