VERKOOPADVISEUR & INTERIEURFANAAT

VERKOOPADVISEUR & INTERIEURFANAAT

Als je denkt dat de functie van interieuradviseur een doodgewone verkoopfunctie is, heb je het mis! Want met jouw passie en gevoel voor interieur én een commercieel inzicht zorg jij er samen met ons team voor dat klanten zich welkom voelen. Jij bent een van de vele visitekaartjes van Whoon en je wilt er alles aan doen om verwachtingen te kunnen overtreffen!

Je bent niet mensen schuw, je hebt inlevingsvermogen en je kunt er met jouw enthousiasme voor zorgen dat klanten hun interieur in vertrouwen aan jou overlaten.  Jij wordt net zo blij van een dienblad vol accessoires als van een complete woonkamer met alle toeters en bellen. Wel weet je dat het nooit saai zal zijn en dat we soms met zijn allen rennen en vliegen om voor onze klanten alles uit de kast te halen!

Je komt te werken in een enorm warm bad vol diversiteit in collega’s. En het gaat ons niet om jouw diploma’s; wij willen jouw enthousiasme, jouw commerciële drive én de wil om er elke dag weer met jouw team voor te gaan.

In de weekenden zet je samen met je collega’s altijd een tandje bij, want op die dagen stroomt de showroom vol met klanten die graag geadviseerd willen worden. Je vindt het dan ook geen enkel probleem dat je elke zaterdag en op de koopzondagen paraat moet staan. Voordeel is wel dat jij dan lekker doordeweeks op jouw vrije dag naar de stad kunt als het lekker rustig is…😉

Alle uren zijn bespreekbaar en ook naar jouw wensen willen we natuurlijk graag luisteren. Neem voor een kennismaking contact op met HR via hr@whoon.com of vul het sollicitatieformulier in via onderstaande knop. Stuur altijd je cv mee, zodat we een eerste indruk van je kunnen krijgen. Maar jou in het echt ontmoeten vinden we veel leuker!

Reageer

Your email address will not be published.