|
Interieuradvies
studio whoon interieuradvies
studio whoon interieuradvies

INTERIEURADVIES

Wij zijn dol op het maken van droominterieurs. En om je hierin zo goed mogelijk te adviseren, geven we je de mogelijkheid om te kiezen voor een passend interieuradvies. Van kleuradvies voor je bank tot een uitgebreid 3D ontwerp; ons speciaal opgeleide Whoon team helpt jou op weg. Onze kracht? Wij gaan elke dag weer op zoek naar de mooiste combinaties, opstellingen en details om fijn wonen voor jou te kunnen realiseren. 

De voordelen van interieuradvies

Nét dat stapje verder gaan zit in onze aard, zodat we ook jouw interieur van vloer tot plafond kunnen maken zodat jij blij wordt als je thuiskomt. Wanneer je vastloopt in het samenstellen van je interieur kan een persoonlijk interieuradvies uitkomst bieden. Je hebt één op één contact met een interieurstylist die je wegwijs maakt in de wereld van interieur. En daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met jouw wensen en eisen.

Ontwerpstudio

In onze speciaal ingerichte ontwerpstudio’s ontvang je van onze stylisten een persoonlijk en op maat gemaakt ontwerp en advies. Met liefde voor het vak en oog voor detail zullen Demi-Claire en Vivian jou op weg helpen en gaan zij aan de slag met een uitgebreid 2D of 3D ontwerp. Elk advies is doordrenkt met stijl, sfeer en details en is altijd afgestemd op jouw wensen, gezinssituatie en budget.

Welk advies je kiest, hangt helemaal af van hoe ver jouw interieurvragen gaan. En om erachter te komen welk advies het allerbeste bij je past, willen we je natuurlijk eerst leren kennen. Onze intake in de showroom is kosteloos en tijdens deze kennismaking lichten we je graag onze mogelijkheden toe.

interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis

Staat de basis al goed, maar mist de finishing touch? Wil je meer sfeer in huis of mist de eenheid? Wij kunnen niet wachten om jou daarbij te helpen! Wij verzorgen met liefde en plezier voor jou de puntjes op de i!

Tijdens een intakegesprek met onze interieurstylist in de winkel inventariseren we jouw wensen en ontdekken we samen alvast wat pareltjes die we kunnen meenemen naar jouw woning voor een  afstyling aan huis! We vullen onze bus met de mooiste items en komen naar je toe wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis bieden wij ter plekke passend en persoonlijk advies over de woonaccessoires en maken we het sfeertje compleet!

personal shopping interieuradvies

Personal shoppers

Heb je een fantastische bank gezien in onze winkel, maar twijfel je over dat ene vloerkleed? Past de kleur van de eettafel wel bij de verf op de wanden die je in gedachten hebt? Onze Whoon Personal Shoppers nemen je mee op sleeptouw zodat jouw zoektocht bij Whoon een stuk gemakkelijker wordt!

Dus ben je benieuwd naar de totale sfeer en inrichting van je woning? Cosma, Ilse, Claudia en Nicole staan voor je klaar om je in alle rust één op één te adviseren en mee te denken over jouw droominterieur.
Plan heel gemakkelijk zelf je kosteloze advies afspraak in wanneer het jou uitkomt!Vloer, wand & raam

De basis voor jouw interieur begint bij het kiezen van de juiste vloerafwerking. Onze ervaren woonspecialisten weten als geen ander welke vloer het beste aansluit bij jouw wensen en eisen. Maar ook voor jouw raamdecoratie hoef je niet verder te zoeken. Hoe fijn is het dat je het complete plaatje bij elkaar kunt zien? En zelfs voor jouw wanden zit je bij ons goed! We hebben de mooiste collecties behang, zodat jij de muren van jouw interieur pit kunt geven óf juist ingetogen kunt laten opgaan in jouw interieur.

interieuradvies behang
interieuradvies behang

Interieuradvies kosten

Afhankelijk van het advies dat het beste bij jou past, berekenen we de interieuradvies kosten. Onze Personal Shoppers bieden je een gratis interieuradvies en adviseren je in onze showroom bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe meubels en accessoires. 

Wanneer je jouw toekomstige interieur liever ziet in een 2D of 3D tekening zitten onze Studio Whoon stylisten voor je klaar. Dit uitgebreide interieuradvies zorgt ervoor dat je niet alleen jouw nieuwe meubels beter kunt voorstellen in de ruimte, maar het complete plaatje voorbij ziet komen. We denken in dit advies ook mee over kleur en afwerking voor je vloer, wanden én raamdecoratie. 

De interieuradvies kosten hangen af van het pakket dat je kiest. Tijdens onze gratis intake en kennismaking kunnen wij je er alles over vertellen. 

Interieuradvies in Oisterwijk

Bij ons ben je van harte welkom om jouw nieuwe interieur uit te zoeken. Wij geven je met ontzettend veel enthousiasme een passend interieuradvies in Oisterwijk, waar de deuren van ons prachtige karakteristieke pand zes dagen in de week geopend staan. 

Met stylisten die zich elke dag inzetten om de mooiste interieurs te realiseren. Interieuradvies nodig en woon je in Brabant? Dan is het zeker de moeite waard om een gratis intake aan te vragen. Wij kijken samen met jou naar het beste plan voor jouw interieur. Wat ons advies onderscheid van andere interieuradvies, is dat wij oprechte interesse tonen in jou, de wensen en de gezinssamenstelling. We vragen ontzettend goed door, omdat we er achter willen komen waar jij gelukkig van wordt. Zo wordt jouw huis écht jouw thuis. 

Interieuradvies aan huis

Voor de puntjes op de i zetten we onze stylisten in die jouw woning sfeervol komen maken met accessoires van Whoon! Een interieuradvies aan huis biedt zeker uitkomst wanneer je nog nét dat beetje sfeer en gezelligheid mist en je de basis al hebt staan. 

Weet je nog niet zo goed hoe je de eettafel mooi kunt stylen of welke vazen er mooi staan op je vensterbank? Wil je jouw slaapkamer de finishing touch geven met interieuraccessoires en de juiste verlichting? Jayley zorgt er met haar team voor dat je na haar advies heerlijk kunt thuiskomen in een interieur vol sfeer, warmte en detail. Wil je meer informatie over een interieuradvies aan huis? Bekijk dan eens onze mogelijkheden. Een kosteloze afspraak voor een kennismaking is zo gemaakt. 

Interieuradvies nieuwbouw

Als je de gelukkige toekomstige eigenaar bent van een nieuwbouwwoning is het soms extra lastig om jouw interieur goed voor te kunnen stellen in jouw toekomstige ruimte. Met een 2D of 3D ontwerp maken onze stylisten het jou wat gemakkelijker. Zij zorgen voor een heel goed beeld dankzij de uitgebreide ontwerpen, zodat het lijkt alsof je al door je woon- of slaapkamer wandelt! 

Ze loodsen je volledig door je toekomstige nieuwbouwwoning heen, waardoor je écht een heel nauwkeurig beeld krijgt van je nieuwe interieur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een interieuradvies voor je nieuwbouwwoning? Plan een kosteloze intake met onze stylisten en bespreek samen de opties voor jouw interieur!

moodboard interieur natuurlijke rust