prijs

Fauteuils

Fauteuils

Een mooi fauteuil: niet zomaar een meubelstuk!

Bij Whoon Oisterwijk snappen we hoe belangrijk het is om een fauteuil te hebben die jouw persoonlijkheid omarmt én waar je ook nog eens heerlijk op kan relaxen. Geen zorgen, we gaan geen saaie dingen vertellen. We willen je gewoon laten zien hoe je écht kunt genieten van comfort en stijl, zonder gedoe.

Jij bent uniek, dus waarom zou je genoegen nemen met iets standaards? Onze fauteuils zijn als een blanco canvas waar jij jouw creativiteit op los kunt laten. Kies de stof en kleur die bij jouw huis en smaak passen. Het gaat erom dat het jóuw fauteuil wordt, niet zomaar een meubelstuk.

Jouw fauteuil zelf samenstellen

Geen mens is hetzelfde, net zoals geen huis dat is. Snap je wat we bedoelen? Daarom is het bij Whoon Oisterwijk mogelijk om jouw fauteuil helemaal op maat te maken. Of je nu een compact hoekje wilt creëren of juist een plek om je in te verliezen, wij regelen het voor je.

Relax en voel je thuis

Beeld je eens in: jij lekker onderuitgezakt in jouw nieuwe fauteuil met een fijn sierkussen, omringd door en stof en kleur die jouw interieur complimenteert. Comfortabel, toch? Dit gaat niet alleen om een meubelstuk, maar om een plekje waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Dat extra zitplekje waar jij je zo nu en dan eens even af kan sluiten van het drukke gezinsleven of waar je even lekker me-time kan houden, als je partner op de bank zijn serie aan het kijken is.

Kom naar onze woonwinkel in Oisterwijk en shop jouw nieuwe fauteuil 

Kom eens langs bij Whoon Oisterwijk en ontdek hoe jouw droomfauteuil eruit kan zien. We hebben niet alleen een grote verzameling geweldige fauteuils, maar ook toffe én deskundige interieuradviseurs die je graag helpen met jouw keuze.

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt

Bij Whoon Oisterwijk draait het om jou. We willen alles weten over jouw huis, jouw stijl en hoe je graag ontspant. Onze experts staan klaar om je te helpen met advies op maat. Samen creëren we de fauteuil die écht bij je past. Onze collectie is als een schatkist vol mogelijkheden. Laat je fauteuil een verhaal vertellen, jóuw verhaal. Een verhaal van comfort, stijl en jouw persoonlijkheid. Bij Whoon Oisterwijk hebben we geen ‘one-size-fits-all’ benadering. Jouw fauteuil moet precies passen bij hoe jij leeft en relaxt.

Neem de tijd om te voelen, te kijken en te ontdekken wat jouw stijl is. We helpen je met plezier om de juiste match te vinden. Daar openen we iedere dag met passie onze deuren voor. Onze werkdag is geslaagd, als we jou met glinsterende oogjes weer naar buiten zien gaan, met het vertrouwen dat jouw nieuwe interieur van jouw huis een thuis maakt.

Maak een afspraak voor jouw nieuwe fauteuil of wandel gezellig binnen

Maak een afspraak of kom spontaan langs in onze showroom. Jouw perfecte plekje is binnen handbereik. We kunnen niet wachten om jou te helpen bij het vinden van de fauteuil die jouw huis compleet maakt. Ook voor een mooie hoekbank, salontafel, woonaccessoires, wanddecoratie en een vloerkleed ben je bij ons aan het juiste adres. Tot gauw bij Whoon Oisterwijk!