Mijn winkelwagen

|
|
Hotel Chique interieur
Bankstel Bella
Bankstel Bella

Hotel Chique interieur

Dat de Hotel Chic stijl bekend is, weet inmiddels iedereen die ook maar iets van affiniteit heeft met interieur. Met rijke stoffen, glanzende materialen en luxe afwerkingen maak je met de Hotel Chic woonstijl je interieur tot een glamour paleisje. Met zwarte kasten waarin je allermooiste accessoires pronken en je mooiste goudkleurige interieur items het allermooist tot hun recht komen, maar ook met prachtige velourse stoffen voor je zitmeubelen. De trend domineert al jaren en ook in onze showroom kom je op heel veel plekken deze Hotel Chic woonstijl tegen.

Shop een van deze Hotel Chique interieurs

Shop the looks

hotel chique Annabelle triple lazy recht met in between schuin
Add Your Tooltip Text Here

Hotel Chique voor ieder type woning​

Laat je niet van de wijs brengen; de interieurstijl is niet alleen weggelegd voor riante villa’s en luxe hotelkamers. Op elke oppervlakte is het met gemak mogelijk om de Hotel Chic woonstijl terug te laten komen. En daar helpen we je in de showroom graag een handje bij. Wanneer je rijke stoffen en luxe accessoires gebruikt, zit je eigenlijk al snel gebeiteld.

Hoekbank Carmen
Add Your Tooltip Text Here
hotel chique hoekbank Claire Crowdy detail
Add Your Tooltip Text Here
Glamrock Gigi
Add Your Tooltip Text Here

Een Hotel Chique interieur shop je bij Whoon!

In heel veel van onze Whoon projecten zie je de Hotel Chic woonstijl voorbijkomen. Over the top of juist wat meer ingetogen; je bepaalt natuurlijk lekker helemaal zelf in hoeverre je jouw interieur onderdompelt in die weelde. Houd je Hotel Chic woonstijl neutraal en niet te overdreven met beige en zwart. Durf je nog een stapje buiten je comfort zone te gaan? Denk dan eens aan bijvoorbeeld paars en aubergine als kleuren om alles nét even een beetje spannender te maken.