Mijn winkelwagen

|
Werkkamer inspiratie
Werkplek inspiratie
Werkplek inspiratie

Werkplek inspiratie

Een thuiswerkplek hoeft niet saai te zijn. Een bureau en archiefkast is passé als we op een fijne manier willen thuiswerken. Geef je kantoor net zoveel aandacht als je woonkamer of eethoek en denk aan praktisch, maar mooie bergruimte, een uitnodigende stoel voor een actieve houding en een slanke tafel met voldoende werkplek. Succes gegarandeerd!

Werkplek inspiratie

Shop the looks

Werkkamer meubels & woonaccessoires shoppen

Een fijne thuiswerkplek zonder te veel poespas, maar wel leuk, gezellig en sfeervol ingericht. Hoe? Ook een heerlijke relaxfauteuil kan hier bijdrage aan leveren. Leg er prachtige sierkussens in en je knusse hoekje om even te ontspannen is af. Wanneer je een break wil na uren gewerkt te hebben, plof je neer in je ó zo fijne relaxfauteuil.

Hopelijk hebben wij je genoeg interieurinspiratie gegeven om van jouw thuiswerkplek een zo fijn en praktisch mogelijke werkplek te maken. Nog niet genoeg inspiratie opgedaan of gewoon benieuwd naar wat we nog meer in onze collectie hebben? Kom dan gauw langs in onze showroom voor nóg meer interieurinspiratie.

studio whoon interieuradvies
studio whoon interieuradvies

HULP NODIG bij jouw werkplek?

Onze Studio Whoon stylisten maken
interieurdromen waar!

We helpen je meer dan graag met het maken van de juiste interieurkeuzes en doen dat met een uitgebreid interieurontwerp. Compleet met 2D & 3D tekeningen en een persoonlijke begeleiding van begin tot einde in onze speciale ontwerpstudio. De stylisten zorgen voor een kosteloos intake gesprek en daarna kies jij welk advies het allerbeste aansluit bij jouw interieurvragen. Van vloer tot plafond denken de stylisten van Studio Whoon met je mee!

Meer tips om jouw woonkamer in te richten

Loop niet langer achter op de nieuwste interieurtrends