Mijn winkelwagen

|
Werkkamer inspiratie
Werkplek inspiratie
Werkplek inspiratie

Werkplek inspiratie

Een thuiswerkplek hoeft niet saai te zijn. Een bureau en archiefkast is passé als we op een fijne manier willen thuiswerken. Geef je kantoor net zoveel aandacht als je woonkamer of eethoek en denk aan praktisch, maar mooie bergruimte, een uitnodigende stoel voor een actieve houding en een slanke tafel met voldoende werkplek. Succes gegarandeerd!

Werkplek inspiratie

Shop the looks

Werkkamer meubels & woonaccessoires shoppen

Een fijne thuiswerkplek zonder te veel poespas, maar wel leuk, gezellig en sfeervol ingericht. Hoe? Ook een heerlijke relaxfauteuil kan hier bijdrage aan leveren. Leg er prachtige sierkussens in en je knusse hoekje om even te ontspannen is af. Wanneer je een break wil na uren gewerkt te hebben, plof je neer in je ó zo fijne relaxfauteuil.

Hopelijk hebben wij je genoeg interieurinspiratie gegeven om van jouw thuiswerkplek een zo fijn en praktisch mogelijke werkplek te maken. Nog niet genoeg inspiratie opgedaan of gewoon benieuwd naar wat we nog meer in onze collectie hebben? Kom dan gauw langs in onze showroom voor nóg meer interieurinspiratie.

Veelgestelde vragen over een werkplek inrichten

Slimme opbergruimte is essentieel! Kies voor een dressoir, wandplanken of een multifunctioneel bureau met ingebouwde opbergruimte om rommel te minimaliseren. Of maak gebruik van leuke opbergmanden om al jouw kantoorspulletjes op te bergen.

Creëer een gezellige en huiselijke sfeer in je thuiskantoor met warme kleuren, comfortabele meubels en zachte verlichting. Voeg persoonlijke woonaccessoires toe, zoals foto’s, wanddecoratie en planten. Houd de ruimte opgeruimd met slimme opbergruimte en voeg gordijnen toe voor een huiselijk gevoel. Gebruik geurkaarsen of luchtverfrissers voor een aangename geur. Maak gebruik van natuurlijke elementen en stoffen, zoals sierkussens en plaids, om de ruimte warmte te geven. Zorg voor een ergonomische werkplek met een comfortabele bureaustoel en bureau. Combineer functionaliteit en persoonlijke stijl om je op je gemak te voelen.

  1. Kies voor wandplanken en opbergoplossingen om vloerruimte vrij te houden en de hoogte juist te benutten.
  2. Gebruik multifunctionele meubels zoals een inklapbaar bureau om ruimte te besparen wanneer het bureau niet in gebruik is.
  3. Kies voor lichte kleuren op de muren en meubels om de ruimte optisch groter te laten lijken.
  4. Minimaliseer rommel en houd je werkplek georganiseerd om een open en ruimtelijk gevoel te behouden.
  5. Gebruik spiegels om de illusie van extra ruimte te creëren en het licht te weerkaatsen.
  6. Ga voor transparante of slanke meubelstukken om de visuele doorgang niet te belemmeren.
  7. Overweeg om verlichting aan de muur of het plafond te installeren om waardevolle werkruimte vrij te houden.
  8. Kies voor slimme opbergruimte-oplossingen zoals lades en manden onder het bureau.
  9. Houd de kabels en snoeren netjes weggewerkt om de werkplek geordend te houden.
  10. Personaliseer de ruimte met decoratieve elementen, maar vermijd overmatige accessoires die de ruimte kunnen overweldigen.
studio whoon interieuradvies
studio whoon interieuradvies

HULP NODIG bij jouw werkplek?

Onze Studio Whoon stylisten maken
interieurdromen waar!

We helpen je meer dan graag met het maken van de juiste interieurkeuzes en doen dat met een uitgebreid interieurontwerp. Compleet met 2D & 3D tekeningen en een persoonlijke begeleiding van begin tot einde in onze speciale ontwerpstudio. De stylisten zorgen voor een kosteloos intake gesprek en daarna kies jij welk advies het allerbeste aansluit bij jouw interieurvragen. Van vloer tot plafond denken de stylisten van Studio Whoon met je mee!

Meer tips om jouw woonkamer in te richten

Loop niet langer achter op de nieuwste interieurtrends

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?