Mijn winkelwagen

|
|
Industrieel interieur

Industrieel interieur

Stoer, maar tóch subtiel; het industriële interieur is eigenlijk voor heel veel verschillende woonstijlen een hele goede basis. En dat is eigenlijk al jaren zo! Ga je voor deze industriële woonstijl, weet je zeker dat je nooit in een kermis thuis zult komen. Want dit interieur straalt rust uit.  

Shop een van deze industriële interieurs

Shop the looks

Glamrock Elise
tafel industriele woonstijl
Moodboard industrieel

STONEMAN EARTH 

SWIRL DINERKAARSEN 

industriele woonaccesoires

Industriële woonstijl combineren

Met voornamelijk hout, leder en metaal creëer je al snel die stoere sfeer in je huis. Naast deze materialen zijn bakstenen muren en beton(look) vloeren ook erg typisch voor een industriële woonstijl. Wil je nóg meer terug laten komen, kun je juist met natuurlijke materialen zoals katoen en linnen je huis omtoveren tot een stoer en industrieel plaatje. 

Juist omdat de basis zo fijn is om mee te werken, leent deze interieurstijl zich bijzonder goed om te combineren. Tijdloze materialen voor in een botanische woonstijl, bijvoorbeeld, waardoor groen nóg beter tot zijn recht komt. Maar ook de Hotel Chic woonstijl wordt vaak gecombineerd met een industrieel interieur, om goud, luxe en glans een ereplekje in huis te kunnen geven. 

Wij helpen je graag met jouw industriële interieur

Een industrieel interieur samenstellen gaat bij Whoon met gemak. En twijfel je toch nog een beetje aan of je wel goed bezig bent? Ons team neemt je graag op ontdekking door onze showroom. Maar bovenal is het allerbelangrijkste dat jij je prettig voelt in jouw eigen huis. Ben dus niet bang om je eigen gevoel te volgen, wat trends ook zeggen. De benaming “Mix & Match” is niet voor niets uitgevonden, toch?  

industriele kast interieur
Add Your Tooltip Text Here
industriele bank
Add Your Tooltip Text Here