Mijn winkelwagen

|
Hal inspiratie
Hal inspiratie
Hal inspiratie

Hal inspiratie

Denk je aan een hal, dan denk je vaak aan kapstokken, jassen, vuile schoenen en de trap naar boven. Maar juist deze ruimte is je échte binnenkomer! Denk eens out of the box en plaats een ondiep tv-dressoir als blikvanger in je hal. Je hebt bergruimte en het staat ook nog eens mooi. Decoreer je kast met grote, mooie items en vergeet niet een heerlijke geur te verspreiden.

 

Hal inspiratie

Shop the looks

Hal decoratie shoppen

Natuurlijk kan een sidetable ook perfect als opvallend item in je hal. Je plaatst er je mooiste accessoires op, zodat de hal al direct een goede eerste indruk achterlaat! Wij helpen je meer dan graag op weg om je voldoende hal inspiratie te geven. In onze showroom vind je dan ook heel veel items die perfect in elke hal geplaatst kunnen worden.

Niet alleen voor jouw hal inspiratie kun je bij ons in Oisterwijk terecht. We geven je op meer dan 4500 vierkante meter heel erg veel interieurinspiratie voor je hele huis. Kom je ook eens kijken? 

Veelgestelde vragen over een hal inrichten

Kies voor een slimme opbergruimte, zoals een handige kapstok met planken en haken voor jassen, tassen en sleutels. Een mooi smal vloerkleed kan de ruimte verlengen en een spiegel aan de muur laat de gang groter lijken.

Lichtere kleuren zoals zachte pasteltinten of een fris wit plafond kunnen de gang optisch vergroten. Overweeg een speels patroon op de vloer om de aandacht te trekken naar de lengte van de gang.

Ga voor multifunctioneel meubilair, zoals een bankje met opbergruimte voor schoenen. Wandplanken of een compact dressoir kunnen ook stijlvolle oplossingen zijn om de gang netjes te houden.

Hang een opvallende hanglamp op om een gastvrije ambiance te creëren. Subtiele wandlampen langs de gang kunnen voor luxe en een warme gloed zorgen.

Maak gebruik van fotolijsten met familiefoto’s of schilderijen en wandkleden om persoonlijkheid aan de gang toe te voegen. Spiegels met een uniek frame kunnen ook een artistiek accent geven.

Overweeg om de kleuren of materialen uit andere kamers in het huis terug te laten komen in de gang, bijvoorbeeld via schilderijen of woonaccessoires.

studio whoon interieuradvies
studio whoon interieuradvies

HULP NODIG met jouw hal?

Onze Studio Whoon stylisten maken
interieurdromen waar!

We helpen je meer dan graag met het maken van de juiste interieurkeuzes en doen dat met een uitgebreid interieurontwerp. Compleet met 2D & 3D tekeningen en een persoonlijke begeleiding van begin tot einde in onze speciale ontwerpstudio. De stylisten zorgen voor een kosteloos intake gesprek en daarna kies jij welk advies het allerbeste aansluit bij jouw interieurvragen. Van vloer tot plafond denken de stylisten van Studio Whoon met je mee!

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?