|
Hal inspiratie
Hal inspiratie
Hal inspiratie

Hal inspiratie

Denk je aan een hal, dan denk je vaak aan kapstokken, jassen, vuile schoenen en de trap naar boven. Maar juist deze ruimte is je échte binnenkomer! Denk eens out of the box en plaats een ondiep tv-dressoir als blikvanger in je hal. Je hebt bergruimte en het staat ook nog eens mooi. Decoreer je kast met grote, mooie items en vergeet niet een heerlijke geur te verspreiden.

 

Hal inspiratie

Shop the looks

Hal decoratie shoppen

Natuurlijk kan een sidetable ook perfect als opvallend item in je hal. Je plaatst er je mooiste accessoires op, zodat de hal al direct een goede eerste indruk achterlaat! Wij helpen je meer dan graag op weg om je voldoende hal inspiratie te geven. In onze showroom vind je dan ook heel veel items die perfect in elke hal geplaatst kunnen worden.

Niet alleen voor jouw hal inspiratie kun je bij ons in Oisterwijk terecht. We geven je op meer dan 4500 vierkante meter heel erg veel interieurinspiratie voor je hele huis. Kom je ook eens kijken? 

studio whoon interieuradvies
studio whoon interieuradvies

HULP NODIG met jouw hal?

Onze Studio Whoon stylisten maken
interieurdromen waar!

We helpen je meer dan graag met het maken van de juiste interieurkeuzes en doen dat met een uitgebreid interieurontwerp. Compleet met 2D & 3D tekeningen en een persoonlijke begeleiding van begin tot einde in onze speciale ontwerpstudio. De stylisten zorgen voor een kosteloos intake gesprek en daarna kies jij welk advies het allerbeste aansluit bij jouw interieurvragen. Van vloer tot plafond denken de stylisten van Studio Whoon met je mee!