prijs

Lampenkappen

Lampenkappen

De perfecte lampenkap voor jouw interieur shop je bij Whoon Oisterwijk

Bij Whoon Oisterwijk hebben we een prachtige collectie losse lampenkappen die perfect passen bij jouw tafellamp, hanglamp of vloerlamp. Met verschillende maten, kleuren, stoffen en functies vind je bij ons zeker de lampenkap die aan al jouw wensen voldoet. Of je nu al een armatuur hebt of op zoek bent naar een compleet nieuwe lamp, bij ons kun je de perfecte lamp samenstellen die jouw interieur nóg een beetje mooier maakt!

Hoe kies je de ideale lampenkap?

Met ons uitgebreide assortiment begrijpen we dat het lastig kan zijn om de juiste lampenkap te kiezen. Geen zorgen, we staan voor je klaar om je te helpen! Let bij het maken van je keuze op je woonstijl of de kleurtinten van de rest van jouw interieur.

Denk ook aan de grootte van je lamp en de ruimte waarin hij staat. Voor opvallende eyecatchers kies je een grote lampenkap, terwijl een kleinere variant perfect is voor een nachtlamp in de slaapkamer. In ons assortiment vind je bovendien eenvoudig te plaatsen lampenkappen, zodat je je interieur moeiteloos kunt verfrissen. Met een andere lampenkap geef je met een klein budget al direct een andere draai aan jouw interieur.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Heb je vragen over onze lampenkappen of heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte match? Onze interieuradviseurs zijn er van maandag tot en met zaterdag om je te helpen! Via de chat-functie, telefoon of e-mail staan onze medewerkers online klaar om al je vragen te beantwoorden. Met onze live chat-functie kun je direct in contact komen en krijg je snel antwoord op al jouw vragen.

Kun je wel een beetje hulp gebruiken bij jouw gehele interieur? Onze interieurstylisten staan al te popelen. Met onze diverse mogelijkheden van interieuradvies kun je door middel van Personal Shopping of compleet met 2D of 3D interieurontwerp advies op maat krijgen.