prijs

Hoekbanken

Hoekbanken

Een hoekbank kopen bij Whoon Oisterwijk

Bij Whoon ben je van harte welkom om jouw droombank uit te komen zoeken, proef te komen liggen én zelf samen te stellen. Met een fijne glimlach en een lekker bakje koffie word je vriendelijk ontvangen door een van onze interieuradviseurs. We kijken samen naar jouw wensen, je huidige gezinssamenstelling en zelfs jouw lengte om te komen tot de ideale hoekbank voor jou, je partner, eventuele kinderen en/of huisdieren. Bij Whoon tonen we oprechte interesse in jouw thuis, want alleen zo kunnen we jou voorzien van het allerbeste advies. Dat doen wij elke dag met evenveel enthousiasme en passie. En die passie, enthousiasme en oprechtheid is wat ons onderscheid van andere woonwinkels. Dat, en het feit dat wij ook net even een beetje out of the box denken als het om een toffe opstelling van jouw hoekbank gaat.

Onze werkdag is geslaagd als jij met een lach op je gezicht onze winkel weer verlaat en wij jouw prachtige hoekbank een aantal weekjes later mogen bezorgen.

Jouw hoekbank zelf samenstellen

Bij Whoon kun je het grootste gedeelte van onze collectie hoekbanken zelf samenstellen met behulp van onze deskundige interieuradviseurs. Wij kijken samen met jou naar jouw favoriete model, de beschikbare ruimte, de beste opstelling en de mooiste én meest praktische stof en kleur.

Stapje voor stapje komen we samen tot jouw droombank. Hoe we dat doen? Vooral heel veel interesse tonen in de vorm van luisteren en vragen stellen. Op basis van jouw antwoorden kunnen we het allerbeste advies geven. Wij hebben de kennis van onze hoekbanken, jij van jouw huis, jouw gezin en jouw levensstijl. Door deze informatie naast elkaar te leggen, kunnen we een mooie selectie maken.

De stappen die je doorloopt

Heb je een afspraak voor een hoekbank bij ons aangevraagd of kom je snel spontaan eens bij ons binnenwandelen? Leuk! Dat vinden wij hartstikke gezellig. We doorlopen vervolgens een aantal stappen bij het samenstellen van jouw hoekbank.

Kies jouw favoriete model

Ga jij maar even zitten, liggen en neerploffen op alle hoekbanken in onze showroom die jij mooi vindt. Kijk nog even door de kleur, stof en opstelling heen en kijk vooral naar de poot, het zitcomfort, armleuning, zithoogte en de vormen van de bank. Welke hoekbank(en) vind jij nu écht comfortabel en ook niet geheel onbelangrijk: welke bank vindt jouw partner lekker zitten. Neem je partner ook altijd mee, want voor de een zit de ene bank lekkerder dan voor de ander. Zitten jullie samen nog niet helemaal op één lijn? Onze uitdaging ligt bij het maken van een compromis waar jullie allebei enthousiast van worden en daar zijn we toevallig ook nog eens ontzettend goed in.

Bepaal de afmetingen

Meet voor je van huis vertrekt even goed de ruimte op, dan kunnen we daarna samen kijken wat de juiste opstelling is voor jouw hoekbank. Zo kun je kiezen uit een loungebank, u-bank, l-bank, hoekbank met chaise longue of ottomaan.

Kies de juiste kleur en stof voor jouw hoekbank

De stof en kleur van de bank zijn ontzettend bepalend voor de look and feel van jouw woonkamer. We willen er dan ook zeker van zijn dat je de beste keuze maakt. Soms is dit dan niet altijd de stof of kleur die je in eerste instantie voor ogen had. Voorkeur voor een grofgeweven stof en heb je huisdieren? Dan adviseren we jou om toch te kijken naar een ander stofje, aangezien katten en honden zich makkelijker vastgrijpen aan een grofgeweven stof. We kijken kritisch, zijn meedenkend en geven dus oprecht advies, omdat wij het jou zó gunnen om zo lang mogelijk van jouw hoekbank te genieten.

Benieuwd waar je nog meer op kan letten bij het kopen van een hoekbank? Bekijk en lees ons productadvies om je voor te bereiden op jouw bezoek of afspraak bij het kopen van jouw nieuwe hoekbank.

Diverse soorten hoekbanken

Er zijn veel verschillende soorten hoekbanken te koop of zelf samen te stellen bij Whoon, waaronder:

  • Modulaire hoekbanken: Een modulaire hoekbank is een soort hoekbank die uit verschillende losse elementen bestaat, die op elkaar aangepast en gecombineerd kunnen worden. Hierdoor kun je de hoekbank samenstellen op de manier die jij wil. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende afmetingen en vormen van elementen, waaronder bankstellen, hoekstukken, armleuningen en kussens. Dankzij deze flexibiliteit kun je de hoekbank precies naar je eigen smaak aanpassen en is het eenvoudiger om de bank in een beperkte ruimte te plaatsen, maar ook om lekker je interieur eens om te gooien.
  • Hoekbank met ottomaan: een hoekbank met ottomaan is een type hoekbank dat een aparte voetensteun heeft met rugleuning. Deze voetensteun kan gebruikt worden als extra zitplaats, of als opbergruimte voor bijvoorbeeld kussens, dekens of een groot dienblad. Het is een geweldige manier om meer ruimte te creëren in je woonkamer en tegelijkertijd comfort te bieden aan je gasten.
  • Hoekbank met chaise longue: Een chaise longue is een lange, lage zitplek die uitloopt in een voetenbank. Dit creëert een comfortabele plek om te ontspannen, lezen, of even te rusten. Anders dan een ottomaan is een chaise longue een verbrede zitplek zónder rugleuning.
  • L-bank: Een L-bank is een type hoekbank dat de vorm heeft van een L-letter. Het is ontworpen om gebruikt te worden als zit- en relaxplaats in een woonkamer en biedt daardoor veel zit- en lounge ruimte. De L-vorm zorgt ervoor dat er meerdere zitplekken zijn die naar elkaar gericht zijn, wat ideaal is voor samen tv-kijken of samen kletsen. Het design van een L-bank maakt het mogelijk om de bank in verschillende richtingen te plaatsen. Ideaal dus!
  • U-bank: Een u-bank is een type hoekbank waarbij de zitting in de vorm van een U staat. Deze bank heeft veel zitplekken en is daarom ideaal voor grote gezinnen of vriendengroepen. Het design van de u-bank zorgt voor een gezellige en comfortabele sfeer, wat het een populaire keuze maakt voor grote woonkamers. Ultiem samen loungen doe je in een u-bank!