Mijn winkelwagen

|
Onze showroom

Onze woonwinkel in Oisterwijk

In de voormalige Meubelfabriek Oisterwijk laten we je sinds 2016 op meer dan 4500 vierkante meter interieurinspiratie zien in elke stijl, sfeer en prijsklasse. Of je dus alleen op zoek bent naar leuke woonaccessoires of juist je volledige woning wilt gaan inrichten, weet dat we met ons team van interieurfanaten elke dag weer voor je klaarstaan om de allermooiste combinaties te maken. Op vrijdag staan we voor je klaar tot 20.00u en elke eerste zondag van de maand zijn we extra geopend, zodat je enorm veel mogelijkheden hebt om onze showroom te bezoeken.

Openingstijden

Maandag      12:00 – 17:30
Dinsdag         09:30 – 17:30
Woensdag    09:30 – 17:30
Donderdag   09:30 – 17:30
Vrijdag          09:30 – 20:00
Zaterdag       09:30 – 17:00

Koopzondag | Elke eerste zondag van de maand geopend 12:00 – 17:00

meubels en woonaccessoires whoon Oisterwijk
woonwinkel oisterwijk
woonboulevard oisterwijk
woonwinkel brabant

Meubels & woonaccessoires

Voor al jouw meubels en woonaccessoires kun je dus zeker bij ons terecht. En met liefde helpen we je een handje om een compleet plaatje samen te stellen. Niets is ons te gek en we zullen er alles aan doen om jouw droombank, complete eethoek of die ene vensterbank helemaal naar jouw zin mooi te maken. Onze interieuradviseurs, Personal Shoppers en ontwerpteam werken elke dag met heel veel enthousiasme om ook jou blij te maken met je nieuwe interieur. 

Behang, vloeren & raamdecoratie

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van vloeren, wandafwerking en raamdecoratie. In de showroom vertellen onze specialisten jou alles waar je rekening mee moet houden als het gaat om de aanschaf ervan. Zij bekijken met jou de voor- en nadelen én zorgen altijd voor een eerlijk advies. Zo kun je weloverwogen een keuze maken voor je nieuwe vloeren, wandafwerking en raamdecoratie. Reken er maar op dat je dus altijd goed zit bij Whoon.

fauteuils oisterwijk

Meubels Oisterwijk

Kom voor al je nieuwe meubels, woonaccessoires en basisinrichting naar Oisterwijk. Met een enthousiast team zul je je al snel welkom voelen en je mag ervan uit gaan dat al jouw interieurvragen over nieuwe meubels goed beantwoord zullen worden. Wanneer je onze meubel showroom in Oisterwijk bezoekt, zul je sowieso ogen tekort komen. We hebben zo enorm veel interieurinspiratie voor je! Met een oppervlakte van meer dan 4500 vierkante meter is onze showroom een bezoekje meer dan waard. Zien we je snel in Oisterwijk voor jouw nieuwe meubels?

Bereikbaarheid & Toegankelijkheid

Je vindt onze showroom net buiten het centrum van Oisterwijk en kosteloos parkeren kan bij ons direct voor de deur. En Oisterwijk heeft zoveel meer te bieden dan alleen de allerleukste woonwinkel. Met een horecastraat als de Lind, enorm veel mooie winkels en ook nog eens een hoop bijzondere wandelroutes kun je van je bezoek aan Whoon gelijk een dagje uit maken.

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?