Mijn winkelwagen

|
Eethoek inspiratie
eethoek inspiratie whoon oisterwijk
Eethoek inspiratie servies

Eethoek inspiratie

Borrelen, lekker lang na tafelen. De eethoek is voor veel mensen een ontmoetingsplek van het huis. Niet zo gek dat we bij de inrichting ervan dus extra goed nadenken. Comfortabele fauteuils, een opvallende vorm eettafel en niet te vergeten verlichting die sfeer en warmte uitstraalt.

Eethoek inspiratie

Shop the looks

Eethoek meubels & woonaccessoires shoppen

Een fijne eethoek is enorm van belang. Je brengt er vaak veel tijd door en je bent er dagelijks te vinden, alleen of met vrienden of familie. Daarom is het des te belangrijk om naast je meubels in de eethoek ook de gezelligste woonaccessoires neer te zetten.

In onze grote collectie aan woonaccessoires is voor ieder wat te vinden. Ornamenten voor op de plankjes aan de muur, vazen met kunstbloemen voor op de eettafel en prachtig kleurrijk servies om uit te serveren. Benieuwd naar ons assortiment aan eethoek meubels en woonaccessoires? Kom gauw langs in onze showroom!

 

Eethoek inspiratie
Eethoek inspiratie
Eethoek inspiratie
studio whoon interieuradvies
studio whoon interieuradvies

HULP NODIG met jouw eethoek?

Onze Studio Whoon stylisten maken
interieurdromen waar!

We helpen je meer dan graag met het maken van de juiste interieurkeuzes en doen dat met een uitgebreid interieurontwerp. Compleet met 2D & 3D tekeningen en een persoonlijke begeleiding van begin tot einde in onze speciale ontwerpstudio. De stylisten zorgen voor een kosteloos intake gesprek en daarna kies jij welk advies het allerbeste aansluit bij jouw interieurvragen. Van vloer tot plafond denken de stylisten van Studio Whoon met je mee!

Meer tips om jouw woonkamer in te richten

We geven je graag advies voor elke ruimte in je huis!