Personal Shopping

Home / Personal Shopping

DIT ZIJN ZE: ONZE PERSONAL SHOPPERS!

Ontvang advies op maat door onze personal shoppers

Heb je een fantastische bank gezien in onze winkel, maar twijfel je over dat ene vloerkleed? Past de kleur van de eettafel wel bij de verf op de wanden die je in gedachten hebt?
Onze Whoon Personal Shoppers nemen je mee op sleeptouw zodat jouw zoektocht bij Whoon een stuk gemakkelijker wordt!
En ze maken het plaatje ook nog eens compleet met kleuren, materialen en accessoires.

Dus ben je benieuwd naar de totale sfeer en inrichting van je woning? Cosma, Ilse, Claudia en Nicole staan voor je klaar om je in alle rust één op één te adviseren en mee te denken over jouw droominterieur.
Plan heel gemakkelijk zelf je kosteloze afspraak in wanneer het jou uitkomt!


Cosma

PERSONAL SHOPPER | DI-DO-VR

Bij Cosma is het geen probleem om je volledig op je gemak te voelen. Van landelijk tot ultra hip, deze uitblinker zorgt ervoor dat jouw interieur klopt tot in de puntjes. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en ze zal met haar gevoel voor kleur en sfeer altijd tot een apart en smaakvol plaatje komen!


Ilse

PERSONAL SHOPPER | ZA

Deze spring in ’t veld heeft al bakken ervaring binnen ons Studio Whoon stylingteam en ze weet dan ook als geen ander hoe de fijnste sfeer gemaakt kan worden in jouw woning. Wat je interieurvragen ook zijn, weet dat ze bij Ilse altijd in goede handjes zijn!


Claudia

PERSONAL SHOPPER | MA-DI-DO

Met haar passie voor interieur zal Claudia jou niet teleurstellen als je advies nodig hebt voor jouw nieuwe meubelen. Ze zal er met haar enthousiasme en smaak altijd alles aan doen om jouw wensen en eisen te vertalen naar een heerlijke sfeer in je interieur!


Nicole

PERSONAL SHOPPER | MA-WOE-VR

Deze interieurfanaat zal je niet teleurstellen als je de ultieme sfeer wilt voor je interieur. Wat je stijl ook is, Nicole is degene die ervoor zorgt dat die stijl door vertaald gaat worden in jouw woning . Met haar ideeën zal jij je huis niet meer uit willen!

TIP!  

~Neem je plattegrond en foto’s mee naar de afspraak~ 

~Heb je bij Whoon al wat leuks gezien? Geef dat dan aan in het afspraak formulier~

~ Wil je zeker zijn van een rustig moment? Plan dan je afspraak op een doordeweekse dag! ~  

Plan hier je Personal Shopping afspraak

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd(Vereist)
: