prijs

Bankstellen

Bankstellen

Maak een afspraak & bepaal zelf het comfort van jouw bankstel

Creëer jouw bankstel op maat met behulp van één van onze interieuradviseurs. Wij helpen je van A tot Z met het creëren van jouw droombank en denken hierin maar al te graag met je mee. We horen met liefde meer over jouw gezinssamenstelling, of je huisdier gezellig bij jou op de bank kruipt, hoe jij het liefste zit of ligt op de bank en hoe groot de ruimte is.

Voor het samenstellen van jouw nieuwe bankstel ben je van harte welkom in onze meubelwinkel in Oisterwijk. Hier kun je spontaan binnenlopen of een afspraak maken voor een bank die jij online al gespot hebt. Heb je een afspraak gemaakt voor een bank, maar wil je er nog meer bekijken en bespreken tijdens je bezoek? Dat kan natuurlijk. Onze interieuradviseur neemt jou mee op sleeptouw in onze prachtige winkel en laat jou meerdere banken goed proefzitten. Alleen zo kun je op zoek naar de beste match. Door het maken van een afspraak staat jouw momentje met onze adviseur vast. Hij of zij neemt vervolgens alle tijd om jouw droombank samen te stellen op basis van jouw wensen.

Dé voordelen van een bankstel

Comfort: Een bankstel is gemaakt om comfort te bieden. Met de juiste kussens en bekleding kan een bankstel een comfortabele plek zijn om te ontspannen en tot rust te komen. Anders dan een loungebank hebben bankstellen vaak een actievere zit, waardoor je gemakkelijker ook weer van de bank op kan staan.

Stijl: Een bankstel is een belangrijk element in je interieur en kan veel zeggen over jouw stijl. Er zijn verschillende stijlen en kleuren beschikbaar om ervoor te zorgen dat je bankstel perfect past bij de rest van je interieur. Wist je dat je bij Whoon kan kiezen uit honderden stoffen en kleuren? Geen zorgen hoor, wij helpen je met het maken van een selectie en adviseren je over de juiste stof voor jouw specifieke situatie. Dit doen we met oprechte interesse en ontzettend veel passie voor ons vak.

Gezelligheid: Een bankstel staat vaak op een centrale plek in je huis, waar je samen met je partner kunt ontspannen en bijpraten. Het biedt een gezellige en comfortabele plek om samen tijd door te brengen.

Ruimtebesparend: In tegenstelling tot losse fauteuils of een hoekbank neemt een bankstel relatief weinig ruimte in beslag. Hierdoor is het ideaal voor kleinere ruimtes.

Duurzaamheid: Een kwalitatief hoogwaardig bankstel kan lang meegaan en een goede investering zijn. Het kan vele jaren comfort en stijl bieden aan jou en je gezin.

Meer dan een bankstel: creëer jouw perfecte plaatje in huis

Heb je een compleet nieuw interieur nodig omdat je gaat verhuizen of verbouwen of ben je gewoon toe aan een update van het huidige interieur? Overweeg dan om een interieuradvies met interieurontwerp in 2D of 3D te nemen. Bespaar jezelf een hele hoop tijd, stress en twijfels en laat de meiden van Studio Whoon jouw nieuwe interieur uittekenen. Een interieurstyliste kan je helpen om de juiste keuze te maken op basis van jouw persoonlijke stijl, budget en woonruimte. Met behulp van een 2D of 3D interieurontwerp krijg je een realistisch beeld van hoe het bankstel eruit zal zien in je woonkamer en hoe het past bij de rest van je interieur. Zo voorkom je dat je een bankstel aanschaft, waar je later spijt van krijgt.

Een ander voordeel van een interieuradvies met interieurontwerp is het gemak. Je hoeft zelf geen uren te spenderen aan het zoeken naar het perfecte bankstel en het combineren met de rest van je interieur. De interieurstyliste doet dit voor je en presenteert je de beste opties. Daarnaast kan een interieurstyliste je ook helpen met andere aspecten van je interieur, zoals verlichting, wandbekleding en woonaccessoires, zodat alles perfect op elkaar afgestemd is.

In een gratis intakegesprek bespreken we al jouw wensen en voorkeuren en ontvangen we vervolgens graag de afmetingen of plattegrond van jouw huis om jouw droominterieur visueel te kunnen maken. Van moodboard tot 3D ontwerp, bij ons hoef je alleen nog maar het totale plaatje te kopen. Zeker voor de mensen die willen genieten van een mooi interieur, maar de tijd of de feeling er niet voor hebben om spullen uit te zoeken en ideeën uit te werken, is het de investering waard!