Mijn winkelwagen

|
|
Japandi interieur
japandi interieur
japandi interieur

Japandi interieur

Zeg maar gauw “Ja” tegen de Japandi woonstijl! Want met strakke lijnen, rustige kleuren en natuurlijke materialen is dit een enorm tijdloze woonstijl waarin je in alle rust zult thuiskomen! Simpel gezegd is het een combinatie van Japan en Scandinavië en dat is duidelijk terug te zien in kleur- en materiaalgebruik. Wat voorop staat is licht. Voeg daar een beetje cosy, welness en zen aan toe en je bent beland in jouw eigen Japandi wereldje!

Shop een van deze Japandi interieurs

Shop the looks

Kenmerken van een Japandi interieur

Beton is een mooie aanvulling op deze woonstijl, net als bijvoorbeeld bouclé. Overduidelijk is dat de Japandi interieurs simpliciteit en functionaliteit uitstralen; geen onnodige kleuren en opvallende materialen, maar gewoon datgeen dat je nodig hebt. Makkelijk, toch? Laat de tierelantijntjes dus maar opgeborgen in de kast of op zolder! 😉

Shop de Japandi woonstijl bij Whoon

Ook in onze showroom begint de Japandi stijl steeds meer in opkomst te komen. Want wij Nederlanders zijn altijd een klein beetje voorzichtig met trends. Maar als we eenmaal op gang komen, zijn we ook niet meer te stoppen. En net als de Hotel Chic woonstijl een aantal jaar geleden ineens een opmars maakte, zien we dat nu gelukkig ook in deze serene stijl.

Vind je dat simpel en functioneel toch nog een beetje spannend? Geen nood! Ons team kan je met liefde op weg helpen, zodat je ook voor jouw eigen interieur kunt wennen aan het Japandi idee. Onze interieurstylisten staan van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar om je te helpen met het realiseren van jouw Japandi interieur. Iedere eerste zondag van de maand en iedere vrijdagavond staan de deuren van ons karakteristieke pand nog eens extra voor jou open. 

Liever een uitgebreid advies en persoonlijke begeleiding bij het verwezenlijken van jouw droominterieur, bekijk dan onze opties voor deskundig interieuradvies

Wij helpen je graag met jouw droominterieur!

Wij helpen je heel graag met het realiseren van jouw droom Japandi interieur. Dat doen we met een glimlach, oprechte interesse en ontzettend veel passie. Van grote meubelen die de basis zetten voor deze woonstijl, tot de allerkleinste woonaccessoires om van jouw huis ook écht jouw thuis te maken. 

Bezoek onze showroom in Oisterwijk voor deskundig advies van onze enthousiaste interieuradviseurs. Van maandag tot en met zaterdag staat de deur van ons karakteristieke pand voor jou open. Op iedere eerste zondag van de maand staan we nog eens extra voor jou klaar! 

Zien we je snel? Dat vinden wij heel gezellig!

 

Veelgestelde vragen over een Japandi interieur

Een interieur-stijl samensmelting van zen & minimalisme, waar Scandinavische eenvoud hand in hand gaat met verfijnde Japanse esthetiek. Rustgevend, chic en vol harmonie!

Japandi vibes? Strakke lijnen, neutrale tinten, hout & bamboe, veel licht en opgeruimde ruimtes! Het draait allemaal om sereniteit en vredige elegantie.

Om je bestaande interieur om te toveren in een Japandi-stijl, kun je beginnen met het opruimen van overbodige woonaccessoires en meubels, en kiezen voor een opgeruimde en open uitstraling. Vervang drukke patronen en felle kleuren door neutrale tinten en voeg natuurlijke elementen toe, zoals houten meubels en planten.

  1.  

Kleuren van de Japandi woonstijl? Zachte pastels, rustgevend grijs en subtiel beige! Gecombineerd met wit, zwart en hout. 

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?