Mijn winkelwagen

|
Hoe style je een sidetable?
sidetable stylen
sidetable stylen

Hoe style je een sidetable?

Heb jij een sidetable in jouw woning staan, maar weet je nog niet zo goed hoe je deze het beste kunt stylen? Lees dan snel onze blog voor een aantal leuke tips! Een wandtafel kan jouw woning helemaal afmaken. De naam zegt het eigenlijk al, deze tafel kun je mooi tegen een muur zetten om hem vervolgens helemaal op te fleuren. Daarnaast is het ook erg leuk om deze tafel achter bijvoorbeeld jouw bank te zetten. Deze opvallende tafel is een echte lust voor het oog. Benieuwd naar hoe wij een sidetable zouden stylen? Lees dan snel verder!

De plek van jouw sidetable bepalen

Sidetables kunnen op diverse plaatsen in je woning geplaatst worden. Zeker in een ruimere woning kan een sidetable schitteren achter een bank die van een muur afstaat. Heb je iets minder ruimte, dan zou je de sidetable(s) ook tegen de muur achter de bank kunnen zetten, in de gang of op een andere plek tegen de muur met een mooie grote spiegel erboven. Maar hoe kun je een sidetable goed stylen? Speel hierbij met verschillende hoogtes. Hoe jij je sidetable ook styled, zorg ervoor dat het een geheel vormt met elkaar. Laat de kleur van jouw schilderij of wandkleed terugkomen in de accessoires op de sidetable. Het leuke van een sidetable is dat je het altijd weer anders kan stylen, maar ook gemakkelijk naar een andere plek in huis kan verzetten. Op deze manier creëer je met dezelfde spullen direct een andere sfeer. Zo raak jij nooit uitgekeken op jouw sidetable!

Stijlvolle wanddecoratie

Wanddecoratie is hartstikke leuk boven jouw sidetable! Wil jij een wandkleed of schilderij in de winkel kopen? Wij hebben een ruim assortiment aan wanddecoratie in diverse groottes en stijlen. Vrolijke kleuren, hippe (foto)prints, creatieve vormen of een mooi portret, onze collectie heeft het allemaal. En hoe leuk is het om één van deze wandkleden boven je sidetable te hangen?

Een sfeervolle tafellamp

Wil jij jouw sidetable sfeervol decoreren? Dan is een tafellamp een erg goed idee. Door het licht van de tafellamp komt jouw sidetable nog beter tot zijn recht. Een lamp zal jouw wandtafel direct een echte sfeervolle boost geven, waardoor het bij jou in huis erg gezellig zal worden.

Een stijlvolle vaas

Bloemen en planten maken het levendig en gezellig in huis. Daarom kun je jouw sidetable ook perfect stylen met de mooiste vazen. Daarnaast hoeft deze niet eens altijd gevuld te zijn. Een vaas zelf kan ook al prachtig staan! Wil je de vaas wel vullen? Denk dan bijvoorbeeld aan droogbloemen, kunstbloemen, pluimen of een mooi, vers plukboeket.

Hippe ornamenten

Met ornamenten, beeldjes en figuren breng je sfeer en stijl in huis. Woonaccessoires in diverse kleuren, formaten en vormen zorgen voor dé finishing touch van jouw interieur. Wil jij ook nog wat extra gezelligheid in huis brengen? Dat kan met onze ornamenten! Bekijk hieronder een aantal van onze favorieten.

Spiegel boven jouw sidetable

Een spiegel boven jouw sidetable is hartstikke stijlvol. Naast dat het er mooi uitziet laat het de ruimte ook groter lijken. Spiegels combineren met verschillende maten en vormen geeft een speels effect. Combineer jouw spiegel en sidetable ook met andere decoraties zoals ornamenten en vazen!

Sidetable decoreren bij Whoon

Denk jij dat een sidetable bij jou in huis ook erg mooi zou staan? Shop jouw nieuwe sidetable decoratie dan bij Whoon. De producten in de winkel bekijken? Bezoek dan onze woonwinkel in Oisterwijk. Onze interieuradviseurs staan van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar in de winkel om te helpen met jouw interieurvraagstukken. Iedere eerste zondag van de maand hebben wij koopzondag. Zien wij je snel?

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?