Elke zondag geopend in december & januari van 12.00u tot 17.00u

Volop vacatures voor in onze showroom en op kantoor: Vacatures

Mijn winkelwagen

|
Dé voordelen van een eetkamerbank
Zwarte ovale eettafel roze fluwelen eetkamerbank beige fluwelen eetkamerstoelen
Zwarte ovale eettafel roze fluwelen eetkamerbank beige fluwelen eetkamerstoelen

Dé voordelen van een eetkamerbank

Geef je eethoek een flinke dosis karakter met de toevoeging van een eetkamerbank! Deze verrassende meubelstukken geven niet alleen een moderne touch aan je eetkamer, maar bieden ook een warm welkom voor gezellige maaltijden. Praktisch en mooi tegelijkertijd, deze banken zijn de kers op de taart van jouw eethoek. Klaar voor een flinke dosis inspiratie? Hier komt ‘ie.

Een eetkamerbank is praktisch

De eetkamerbank is een praktisch zitmeubel. Je bespaart ruimte omdat je het meubelstuk tegen de muur aan kan zetten en je creëert meer zitruimte dan met eetkamerstoelen. Hierdoor kunnen nog meer vrienden en familie gezellig samen tafelen. Het is een ideale oplossing voor als je geen grote woonkeuken of eetkamer hebt.

Bij eetkamerstoelen heb je namelijk minimaal een meter nodig om van en naar de tafel te kunnen schuiven. Met een vast element als de eetkamerbank beperk je dit tot 60 cm. Dit bespaart al snel 40 cm. Dit klinkt misschien niet veel, maar het kan net dat ene verschil geven. Ook als je genoeg ruimte hebt in de kamer is een eetkamerbank een goede oplossing. Een bank is namelijk één object en geeft ten opzichte van losse stoelen een strakker, rustiger en speels beeld. Of hij dan juist van de muur af staat of tegen de muur maakt hierbij niet uit.

inspiratie-eethoek met eetkamerbank
Stoffen eetkamerbank petrol blauw
roze eetkamerbank

Het maakt je eethoek net een beetje gezelliger

De eethoek is dé centrale plek in huis. Hier wordt gezellig samen gegeten, huiswerk gemaakt of gewerkt en spelletjes gedaan. Hier wil je dus veel gezelligheid creëren, net als in de woonkamer. Maar vaak heb je hier minder ruimte tot je beschikking. De ideale eye-catcher hiervoor is dus de eetkamerbank. Deze bank geeft de ruimte naast alle praktische voordelen ook veel gezelligheid.

Zwarte ovale eettafel roze fluwelen eetkamerbank beige fluwelen eetkamerstoelen

Een eetkamerbank zelf samenstellen bij Whoon Oisterwijk

Heb je eenmaal gekozen voor een eetkamerbank? Dan komt er een breed aanbod op je af. Wat past er bij mijn interieur, welke kleur en wat voor materiaal wil ik? Bij Whoon Oisterwijk hebben we een aantal verschillende eetkamerbanken.  Wist je dat je bij ons jouw nieuwe eetkamerbank zelf samen kan stellen? Jouw favoriet kun je dus in stof en kleur zelf komen uitzoeken. Dit kan alleen bij ons in de showroom, dus we hopen dat we je binnenkort snel bij ons in Oisterwijk terugzien. Kom gezellig even proefzitten op een van onze mooie eetkamerbanken.

Welk model je moet kiezen? Kijk vooral naar hoe de bank aanvoelt en kijk naar de mogelijkheden qua grootte en materiaalkeuze. Doordat de eetkamerbank tegenover eetkamerstoelen staat is het leuk om te variëren met kleur. Speel met kleuren en materialen en creëer lekker veel dynamiek in jouw eethoek. 

Eetkamerbank polyester en metaal beige

Eetkamerbank Luka beige

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Bij welke ruimte(s) heb je onze hulp nodig? *
Waar kun je onze hulp bij gebruiken?
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst jouw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?