prijs

Madam Stoltz

Madam Stoltz

Unieke woonaccessoires & the perfect gift to give

Madam Stoltz is een bijzonder merk dat sinds 1995 is opgericht door Pernille Stoltz. Het merk is gevestigd in Denemarken en is bekend om zijn prachtige en unieke interieuraccessoires en meubels. Of je nu op zoek bent naar nieuwe woonaccessoires, een prachtig cadeau wilt geven of gewoon geïnspireerd wilt worden, Madam Stoltz heeft voor ieder wat wils.

Duurzame producten met oog voor detail

De collectie van Madam Stoltz wordt gekenmerkt door de combinatie van Scandinavische eenvoud en het kleurrijke India. Dit zorgt voor een unieke en warme uitstraling die perfect past in elk interieur. Elk product wordt met de hand gemaakt en daarom is geen enkel item hetzelfde. De materialen die worden gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor elk item niet alleen mooi is om te zien, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Madam Stoltz streeft ernaar om duurzaamheid te integreren in elke stap van het productieproces. Dit betekent dat ze gebruik maken van milieuvriendelijke materialen en methoden om afval te minimaliseren. Het merk hecht waarde aan de impact die het heeft op het milieu en de maatschappij, en dit komt duidelijk naar voren in de collectie.

Een breed assortiment voor elk interieur

Of je nu op zoek bent naar prachtige sierkussens en plaids, mooie verlichting en tafels of duurzame keukenaccessoires, Madam Stoltz heeft het allemaal. Elk item heeft zijn eigen unieke uitstraling en is perfect te combineren met andere items uit de collectie. Het merk heeft ook een groot aanbod aan keukengerei en servies. Van mooie theepotten en mokken tot prachtige schalen en borden. De producten van Madam Stoltz zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een uniek element toe aan elke keuken.

Het verhaal achter Madam Stoltz

Het merk is opgericht door Pernille Stoltz, die haar passie voor interieur en reizen heeft weten te combineren in haar werk. Dit heeft geresulteerd in een prachtige collectie die zorgt voor een unieke sfeer in elk interieur. Het merk heeft ook een sterke online aanwezigheid en inspireert mensen over de hele wereld met hun prachtige productfoto’s. Haar man staat haar bij als financieel directeur en zelf neemt ze de rol als  creatief directeur / ontwerper op zich. Wat begon met een eigen winkeltje resulteerde in het uitgroeien naar een groothandel met meer dan 500 verkooppunten.