Mijn winkelwagen

|
De leukste vloerkleden voor de slaapkamer
Boxspring met gecapitonneerd hoofdbord en voeteneind bruin laagpolig vloerkleed taupe beddengoed
Grijze boxspring met bijpassende dekenkist blauw beddengoed en laagpolig blauw vloerkleed

DE LEUKSTE VLOERKLEDEN VOOR DE SLAAPKAMER

Een vloerkleed in de slaapkamer creëert rust en zorgt voor een warme uitstraling. En hoe fijn is het om met je blote voeten weg te zakken in een heerlijk zacht vloerkleed wanneer je in of uit bed stapt?!

In deze blog laten wij jou de leukste vloerkleden voor in de slaapkamer zien. Kijk je mee?!

Hoogpolig

Een hoogpolig vloerkleed is een vloerkleed met lange haren of draden. De lange haren zorgen ervoor dat een hoogpolig vloerkleed heerlijk zacht is en lekker warm aanvoelt. Dat maakt een hoogpolig vloerkleed comfortabel en ideaal voor in de slaapkamer. Wanneer je in of uit bed stapt, zak je weg in het zachte, warme vloerkleed. En dat is zeker op een koude winterdag heel erg fijn!

Ook geeft een lange pool een hoogpolig vloerkleed een weelderige, rijke look. Wanneer jij een luxe uitstraling aan je slaapkamer wilt geven, is een hoogpolig vloerkleed een goede keuze!

Boxspring wit dekbedovertrek bruin Claudi plaid taupe hoogpolig vloerkleed

Laagpolig

Een laagpolig vloerkleed heeft, je raadt het al, korte haren. Deze haren zijn vaak korter dan 1 cm. Door zijn strakke look past een laagpolig vloerkleed perfect in een moderne slaapkamer. Net als een hoogpolig vloerkleed dempt een laagpolig vloerkleed het geluid en zorgt het voor een betere akoestiek in de ruimte. 

Past een vloerkleed met een print of patroon mooi in de stijl van jouw slaapkamer? Dan kun je het best gaan voor een laagpolig vloerkleed. Het design is namelijk beter te zien op een laagpolig vloerkleed. 

Boxspring met gecapitonneerd hoofdbord en voeteneind bruin laagpolig vloerkleed taupe beddengoed

Rond

Een vloerkleed onder het bed staat het mooist als hij een weerszijden even ver onder het bed uit komt. Laat ongeveer 60 á 80 cm van het vloerkleed aan beide zijden uitkomen. Zo zie je toch nog heel veel van het vloerkleed, ook al ligt deze onder het bed. 

Vind je het leuk om een speelse look te creëren in jouw slaapkamer? Ga dan voor een rond vloerkleed! Een rond vloerkleed vormt namelijk een contrast met de rechthoekige meubelen en doorbreekt de rechte lijnen van ramen en deuren in de slaapkamer. 

Afhankelijk van de maat van het ronde vloerkleed kun je ervoor kiezen deze half onder het bed te leggen, of wanneer je genoeg ruimte hebt, helemaal naast het bed. Wanneer het vloerkleed een mooi design in het midden heeft, kun je er ook voor kiezen om het vloerkleed onder een van de poten van het voeteneind te leggen. Zo valt het vloerkleed lekker op!

Bohemian

Mist er nog een vloerkleed in jouw slaapkamer, maar is een hoogpolig, luxe vloerkleed of een strak, laagpolig vloerkleed niet helemaal wat je zoekt? Houd jij van veel kleur, vrolijke prints en franjes en gaat jouw hart sneller kloppen van een gezellige mix van vintage, eclectische en botanische interieurs? Kijk dan eens naar een Perzisch tapijt, of een vloerkleed met een bohemian uitstraling. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei designs,  de meest kleurrijke combinaties en verschillende soorten textiel. Voor de ultieme bohemian look leg je verschillende vloerkleden als een lapjesdeken over elkaar!

Oranje bruin vloerkleed met zwarte print Madam stoltz

Kinderkamer

Natuurlijk mag een vloerkleed in de kinderkamer ook niet ontbreken. Kinderen spelen het liefst in hun eigen kamer en zitten daarbij graag op de grond. En dan is het wel zo fijn om op een vrolijk, zacht vloerkleed te spelen! Van felgekleurde vloerkleden, tot levensechte dieren. Ook voor de kids is er genoeg te kiezen!

Vloerkleed hert in kinderkamer roze hemeltje wit houten ledikant schommelstoel
Rond vloerkleed met vogel in kinderkamer

Shop vloerkleden bij Whoon

Whoon heeft een ruime keuze aan vloerkleden in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een zacht en knus, een luxe, of juist een stoer vloerkleed, je vindt jouw favoriete vloerkleed bij Whoon! Van maandag tot en met zaterdag staan onze verkopers én interieurstylisten voor jou klaar om je te adviseren en je zo te helpen de juiste keuze te maken. Ook iedere eerste zondag van de maand zijn wij extra geopend! Mogen wij jou binnenkort verwelkomen?!

Lichtgrijze boxspring bijpassende grijze dekenkist blauw beddengoed laagpolig blauw vloerkleed

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?