Mijn winkelwagen

|
Tips voor het stylen van een dressoir
Houten webbing dressoir met bloempotten en vazen
Houten dressoir met zwarte poot kunst en fotolijsten aan de muur

Tips voor het stylen van een dressoir

Een dressoir is een veelzijdig meubelstuk en eigenlijk onmisbaar in ieder interieur! Deze halfhoge kast is de ideale plek voor jouw tv en voor het opbergen van spullen die je liever niet in het zicht hebt liggen. En wat dacht je van al die extra ruimte voor jouw mooie accessoires en decoratie?!

Ben jij in het bezit van een mooi dressoir, maar kun jij nog wat tips gebruiken voor de styling? Lees dan snel verder!

Betrek de muur erbij!

Vaak wordt een dressoir gebruikt om de tv op te plaatsen, of erboven te hangen. Maar wanneer jouw dressoir tegen een lege muur staat, heb je een grote ruimte om te vullen. Een manier om de muur bij het dressoir te betrekken en er één geheel van te maken is het plaatsen van een groot object. Denk bijvoorbeeld aan een mooi wandkleed of een grote spiegel. Een wandkleed geeft je muur een warme, gezellige uitstraling en je kunt eindeloos variëren met printjes en afbeeldingen. Een spiegel daarentegen reflecteert het natuurlijke licht dat binnenkomt en laat de kamer ruimer én lichter lijken.

Instant happiness!

Een dressoir is de perfecte plek om jouw persoonlijke voorwerpen op te decoreren. Een aantal fotolijstjes met jouw favoriete foto’s, (zelfgemaakte) kunst of een waardevol erfstuk zijn items waar je het liefst elke dag even naar kijkt. Mix and match deze items met elkaar en creëer zo een creatief plekje waar je blij van wordt, elke keer weer!

Wit dressoir stylen met kunst en souvenirs en koffietafelboek

Balans

Bij het inrichten van een dressoir is het belangrijk om de juiste balans te vinden. Zet niet alle decoratie aan één kant, maar decoreer beide kanten van het dressoir met ongeveer even veel items. Maak groepjes en speel met de verschillende hoogtes. Plaats een hoog item aan de zijkant en zet de kleinere woonaccessoires hier omheen. Heeft jouw dressoir open vakken? Zorg er dan voor dat hier geen rommel in belandt, maar plaats mooie objecten in de vakken. Zo houd je het netjes en stijlvol!

Houten dressoir met zwart metalen onderstel souvenirs
Zwart dressoir met vier deuren witte kandelaars en zwarte grote vaas met kunsttakken

Ga aan de slag met het stylen van jouw dressoir!

Heb jij na het lezen van deze blog genoeg inspiratie opgedaan om jouw dressoir in te gaan richten met de mooiste accessoires? Breng dan snel een bezoekje aan onze showroom, of shop meteen online! Boven de 75 euro betaal je geen verzendkosten in Nederland en België (uitgezonderd op meubels en andere grote items) en kun je achteraf betalen via Klarna. Binnen enkele dagen kun je al genieten van jouw nieuwe aanwinsten!

Wij zien je graag snel in onze winkel of op onze webshop! 

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?