prijs

Doing Goods

Doing Goods

Een avontuurlijke ontdekkingstocht naar Doing Goods

Doing Goods is een prachtig merk dat zich richt op het creëren van unieke en ethisch verantwoorde items voor in huis. Het is een merk dat zich onderscheidt van de massa door zijn unieke ontwerpen en aandacht voor duurzaamheid en eerlijkheid.

Het begon allemaal met de oprichters, Arianne en Jan, die op zoek waren naar avontuur en betekenis in hun leven. Tijdens een reis naar India ontdekten ze de prachtige handgemaakte producten die er werden gemaakt en besloten ze dat ze deze naar de rest van de wereld wilden brengen.

One of a kind woonaccessoires

Wat Doing Goods zo speciaal maakt, is hun toewijding aan het gebruik van duurzame en ethisch verantwoorde materialen en productiemethoden. Elk product dat ze maken, is met de hand gemaakt door ambachtslieden in India, die op deze manier een eerlijk loon verdienen en worden ondersteund in hun gemeenschap.

Het resultaat is een reeks prachtige items voor in huis, waaronder sierkussens, vloerkleden, verlichting en decoratieve items zoals kaasmesjes, deurknoppen en kaarthouders, die stuk voor stuk uniek en van hoge kwaliteit zijn. Maar het gaat niet alleen om de producten zelf – het verhaal erachter is net zo belangrijk.

Doing Goods voor goede doelen

Bij Doing Goods draait alles om het creëren van betekenisvolle relaties, zowel met de ambachtslieden in India als met de klanten over de hele wereld. Door transparant te zijn over hun productieproces en de mensen die erbij betrokken zijn, creëert Doing Goods een gevoel van vertrouwen en verbondenheid met hun klanten.

Het merk is ook toegewijd aan het geven aan goede doelen en ondersteunt verschillende organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn en het milieu. Dit is een weerspiegeling van hun algehele ethos van het creëren van positieve verandering in de wereld.

Als klant van Doing Goods kun je erop vertrouwen dat je niet alleen een prachtig product in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Het is een merk dat een echte emotie oproept bij zijn klanten, omdat het niet alleen gaat om het bezitten van mooie spullen, maar om het maken van een verschil. Daar zijn wij bij Whoon als één van de verkooppunten ook ontzettend trots op!