prijs

Grijze banken

Grijze banken

Grijze bank in elke woonstijl

Grijs is zonder twijfel een van de meest geliefde kleuren als het gaat om banken, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Een grijze bank is ongelooflijk tijdloos en kan moeiteloos gecombineerd worden met vrijwel alles. Dankzij de neutrale basis van een grijze bank kun je de uitstraling van de kamer met simpele woonaccessoires snel en eenvoudig veranderen. Of je nu een chique, romantische, stoere of industriële stijl wilt creëren, de grijze hoekbank past perfect bij elke woonstijl. Het vormt de ideale basis voor de woonkamer en kan gecombineerd worden met een scala aan kleuren en materialen. Het is dan ook geen wonder dat de grijze hoekbank zo geliefd is bij velen!

Maak een afspraak voor jouw nieuwe bank of kom eens spontaan langs

Heb je al een specifieke bank op het oog? Fijn! Bij Whoon is het altijd gezellig druk. Maak daarom een afspraak bij de bank die jij online bij ons gespot hebt en verzeker jezelf van alle tijd, aandacht en deskundige advies die onze interieuradviseurs te bieden hebben. Dan zorgen wij ervoor dat er nog een plekje vrij is op de bank. Heb je meerdere banken op het oog? Dan hoef je geen aparte afspraak te maken. Wij laten met liefde al onze banken zien, voelen en proefliggen tijdens de afspraak.

Wil je spontaan eens langskomen? Dat kan natuurlijk ook!

De deuren van ons karakteristieke pand in Oisterwijk staan van maandag tot en met zaterdag voor jou open. Vrijdag kun jij tot 20:00 jouw nieuwe bank bij ons komen samenstellen en iedere eerste zondag van de maand staan wij nog een extra dagje voor je klaar.