prijs

Cadeaus voor je (schoon)moeder

Cadeaus voor je (schoon)moeder

Het perfecte Moederdagcadeau

Staat Moederdag alweer voor de deur? Dat betekent dat we onze moeders weer in het zonnetje mogen zetten! En wat is er nou leuker dan haar te verrassen met een mooi cadeau voor in huis? Bijvoorbeeld met een prachtige woonaccessoire die haar interieur net dat beetje extra geeft. Wij hebben voor jou een hele leuke selectie moederdagcadeaus online gezet, zodat je met een paar drukken op de knop, binnen no-time een leuk cadeau hebt om aan je mama te geven. Wil je goed uitpakken? Bezoek dan onze woonwinkel in Oisterwijk en stel samen met een van onze interieuradviseurs een leuk pakketje samen. Wij pakken het dan hartstikke gezellig voor je in!

Cadeau voor moeder of schoonmoeder om haar in het zonnetje te zetten

Een moeder verdient het hele jaar door om in het zonnetje te worden gezet! Of het nu gaat om een spontane verrassing, een verjaardagscadeau of gewoon zomaar, het is altijd leuk om je moeder of schoonmoeder te verwennen met een mooi cadeau.

En wat is er nu leuker dan het geven van een mooie woonaccessoire? Denk bijvoorbeeld aan een prachtige vaas voor haar favoriete bloemen, een stijlvolle kandelaar voor de gezellige avonden thuis of een heerlijk zacht plaid om onder te kruipen tijdens een filmavond.

Maar ook een mooie fotolijst met een dierbare herinnering, een geurkaars met een heerlijke geur of een handige opbergmand voor in huis zijn cadeaus die het hele jaar door geschikt zijn. Kortom, er is genoeg keuze om je moeder of schoonmoeder te verrassen met een mooi cadeau dat perfect past bij haar interieur en persoonlijke smaak.

Dus of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, laat je moeder of schoonmoeder weten hoeveel je van haar houdt en verras haar met een prachtige woonaccessoire!

Moederdagcadeau scoren bij Whoon Oisterwijk!

Wij hebben nog zo veel meer moois in onze showroom dan we op de webshop laten zien. Een bezoek aan onze woonwinkel is het daarom meer dan waard. Van maandag tot en met zaterdag zijn onze deuren voor je geopend. Én iedere eerste zondag van de maand nog een dagje extra, speciaal voor jou! Kom je gezellig eens langs?

Whoon je iets te ver weg of heb je simpelweg geen tijd om op en neer te rijden? Bestel jouw moederdagcadeau dan online op onze webshop. Afhankelijk van de voorraad heb jij jouw cadeautje binnen enkele dagen in huis. Bij ons heb je de mogelijkheid om achteraf pas te betalen met Klarna en betaal je bij een bedrag boven de 75 euro geen verzendkosten!