prijs

Mart Visser

Mart Visser

Prachtige vloerkleden van Mart Visser

Mart Visser, wie kent hem niet? De bekende Nederlandse modeontwerper heeft niet alleen een fantastische kledinglijn, maar ook een prachtige collectie vloerkleden. De Mart Visser vloerkleden zijn stijlvol, van hoge kwaliteit en een echte eyecatcher in ieder interieur.

De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je altijd een vloerkleed vindt dat bij jouw smaak en interieur past. Of je nu een modern, klassiek, industrieel, landelijk of hotel chique interieur hebt, de vloerkleden van Mart Visser maken jouw interieur helemaal af.

Hoogwaardige kwaliteit

Mart Visser staat bekend om zijn oog voor detail en zijn streven naar kwaliteit. Dit is ook terug te zien in de vloerkleden van zijn collectie. De vloerkleden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals wol en viscose. Hierdoor zijn ze niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zacht en comfortabel om op te lopen. Deze prachtige vloerkleden zijn heerlijk warm onder de voetjes!

Mart Visser’s oog voor design

Een vloerkleed kan een echte eyecatcher zijn in een ruimte. Dit geldt zeker voor de vloerkleden van Mart Visser. De kleden zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook super chique door de velvet gloed en glanzende materialen. Ze ogen niet alleen zacht, ze hebben ook een hoog aaibaar gehalte. Wij bij Whoon houden er van!  Hierdoor voegen de vloerkleden van Mart Visser niet alleen comfort toe aan jouw interieur, maar ook een vleugje chique.

Een investering in kwaliteit

Een vloerkleed is een investering in jouw interieur. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig vloerkleed dat lang mee gaat. De vloerkleden van Mart Visser voldoen zeker aan deze eis. Door te kiezen voor een vloerkleed van Mart Visser weet je zeker dat je een waardevolle investering doet in de uitstraling en kwaliteit van jouw interieur.

Mart Visser vloerkleden kopen bij Whoon Oisterwijk

Bezoek onze woonwinkel in Oisterwijk en voel en ervaar de kwaliteit van de mooie Mart Visser vloerkleden van dichtbij. Kom je snel eens langs? Vinden we gezellig! De deuren van ons karakteristieke pand van de oude meubelfabriek staan van maandag tot en met zaterdag voor je open én iedere eerste zondag van de maand. Op vrijdagavond hebben we koopavond, zodat we jou ook de mogelijkheid kunnen bieden om na kantooruren onze prachtige winkel te komen bewonderen.