prijs

Bohemian woonaccessoires

Bohemian woonaccessoires

BOHEMIAN INTERIEURSTIJL

Bohemian; de stijl waar je los kunt gaan. Hierbij kenmerken de vakantievibes die terugkomen in je interieur. Het gevoel dat je op vakantie bent in eigen huis, wie wil dat nu niet? Hier hoef je niet bang te zijn om gewaagde keuzes te maken, want juist in dit speelse rijk van avontuurlijke invloeden en naturellen schuilt de magie. Maar vergis je niet, het is geen chaotische mengelmoes van spullen zonder betekenis. Nee, het vergt juist zorgvuldig denken en een beetje lef om een bohemian interieur tot een warm geheel te maken.

BOHEMIAN WOONACCESSOIRES

In deze populaire stijl spelen woonaccessoires een hoofdrol en kunnen ze de sfeer helemaal maken. Door de lichte basis kun je lekker experimenteren met aankleding en allerlei culturele invloeden mixen.

Natuurlijke materialen, sierlijke vormen en vrolijke printjes zijn kenmerkend voor deze boho-vibe. Terug naar de essentie met robuuste, natuurlijke elementen, en dan die prachtige gehaakte poefjes en mozaïeken vazen die de ruimte karakter geven. En weet je wat zo fantastisch is? Die souvenirs die je van je vakanties hebt meegenomen, zoals ornamenten met schelpjes en kralen offermandjes, krijgen hier een ereplekje. Ze passen perfect in deze stijl, en hoe meer je erin verwerkt, hoe beter! En laten we de zeegras vloerkleden niet vergeten!

En hou je vast, want in dit kleurrijke paradijs zijn er geen regels als het om het kleurenpalet gaat. Alle kleuren zijn welkom in dit interieur, en deze komen terug in de leukste accessoires zoals sierkussens met franjes en plaids met geweldige prints.

WANDDECORATIE BOHEMIAN

Geen een bohemian paradijs is compleet zonder onze wanddecoratie met rotan wandhangers en wandkleden. Deze zijn de kers op de taart van elke boho-sfeer! Maar het bohemian gevoel gaat verder dan alleen wandhangers. Onze spiegels met rotanlijst zijn een goede aanvulling hierop. Ook super leuk om een stralende selfie in te maken – instant Instagram-waardig! Die kan gelijk in een leuk fotolijstje!

Bohemian woonaccessoires kopen bij Whoon: online óf in onze showroom

Kom gezellig naar onze woonwinkel in Oisterwijk om alle prachtige woonitems om te bewonderen, te voelen en te shoppen. Onze interieurstylisten staan klaar om je te helpen met al je vragen. En als je liever online shopt, hebben we een selectie van onze favoriete woonaccessoires in onze webshop. Achteraf betalen met Klarna? Natuurlijk! Zo weet je zeker dat alleen de allerleukste items straks jouw huis sieren. Kom gezellig langs of ontdek ons online aanbod.

Is deze woonstijl toch niet iets voor jou? Of ben je gewoon benieuwd naar andere leuke woonstijlen? Bekijk dan ook onze andere woonstijlen zoals: Japandi, hotel chique of de industrieël interieur.