Mijn winkelwagen

|
|
Bohemian interieur
bohemian interieur inspiratie
bohemian interieur inspiratie

Bohemian interieur

Kleuren mixen, materialen combineren en stijlen door elkaar heen gebruiken; in een Bohemian interieur hoef je niet zo bang te zijn. Nee, het is geen allegaartje, want aan de basis staan exotische invloeden en naturellen. We hebben het hier dus niet over klakkeloos je huis vol zetten zonder na te denken. Juist deze Bohemian woonstijl kan enorm heerlijk en warm aanvoelen als je de juiste combinaties durft te maken! Een gevoel alsof je je vakantie viert in een heerlijk Oosters land.

Bekijk onze Bohemian favorieten

Shop the looks

bohemian vloerkleden
Add Your Tooltip Text Here
stoffen bohemian woonstijl
Add Your Tooltip Text Here

Dé kenmerken van de Bohemian woonstijl

Steen, katoen, hout en linnen staan aan de basis van een Bohemian interieur. En wanneer je deze materialen onderling combineert in natuurlijke kleuren, maar wél met print en lef, kan deze woonstijl zomaar eens een succesnummer worden. Ergens zou je kunnen denken dat zo’n interieur ook erg lijkt op die met de Ibiza vibes en dat zou misschien ook wel kunnen kloppen. Alleen het Bohemian interieur staat nog meer voor een beetje “out of the box” denken.

Juist omdat de basis zo fijn is om mee te werken, leent deze interieurstijl zich bijzonder goed om te combineren. Tijdloze materialen voor in een botanische woonstijl, bijvoorbeeld, waardoor groen nóg beter tot zijn recht komt. Maar ook de Hotel Chic woonstijl wordt vaak gecombineerd met een industrieel interieur, om goud, luxe en glans een ereplekje in huis te kunnen geven. 

bohemian interieur kussenset
Add Your Tooltip Text Here
bohemian kleuren woonstijl
Add Your Tooltip Text Here
bohemian kussens
Add Your Tooltip Text Here
bohemian interieur mix van kandelaren
opbergmanden bohemian

Wij helpen je graag met jouw Bohemian interieur

Klinkt het allemaal nog een beetje “ver van je bed”? Nee, joh! Zolang je niet doorslaat in het mixen van verschillende woonstijlen, maar het woordje “natuurlijk” in je achterhoofd houdt, zul je de plank niet zomaar misslaan. En ook ons interieurteam houdt daar rekening mee voor je wanneer ze met jou gaan meekijken om jouw interieur samen te stellen in elke woonstijl die je maar wilt.

bohemian hanglampen
Add Your Tooltip Text Here

Veelgestelde vragen over een Bohemian interieur

Boho, baby! Het is een kleurrijke, eclectische en vrije stijl vol wereldse invloeden. Denk aan rijke patronen, veel planten en een mix van culturen in je woonruimte!

Alle kleuren van de regenboog! Combineer diep paars, levendig rood en aards bruin om die boho-chic sfeer te vangen.

Niet per se! Voeg gewoon een vintage vondst toe, zoals een kleurrijk poefje, een rustieke boho-tafel of een warrig hangmat hoekje om die relaxte boho-look te krijgen.

Makkelijk! Voeg zachte dromerige gordijnen toe, een exotisch dekbed en een paar Marokkaanse lantaarns om ‘s nachts te stralen als een boho-koning(in)!

Plan een Afspraak bij Studio Whoon

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Waar heb je onze hulp bij nodig? *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
woonplaats *
Geef aan op welke dag(en) je het liefst uw afspraak zou hebben.
Heb je het liefst de afspraak in de ochtend of in de middag?