prijs

Groene woonaccessoires

Groene woonaccessoires

Groene woonaccessoires in je interieur

Groen, de kleur van frisheid en veelzijdigheid! Geen wonder dat deze tint vaak het interieur siert. Groen kan namelijk allerlei rollen vervullen in een ruimte, wat het perfect maakt voor diverse interieurstijlen. Met groene woonaccessoires breng je deze kleur moeiteloos in huis op jouw eigen, unieke manier.

Een aanvulling of een toevoeging: de keuze is aan jou!

Weet je wat zo fijn is aan groene accessoires? Je hebt alle vrijheid om subtiel of juist uitbundig te gaan! Begin met kleine accenten en als je zin hebt in meer, ga dan voor opvallende stukken zoals een grote vaas. Of misschien heb je al een prachtige groene hoekbank of fauteuil gekozen en wil je deze heerlijke kleur laten terugkomen in sierkussens, kandelaars en ornamenten. Zo kunnen de accessoires een toevoeging zijn of juist een aanvulling op je grotere meubelstukken.

Groene accessoires in elke woonstijl

Groen is de kleur die je in no-time een frisse dosis natuur in huis geeft. Vooral als je je huis een beetje botanisch wilt inrichten, dan is groen je beste vriend. Daar draait het om natuurlijke vibes en veel planten – lekker veel groen dus! En weet je wat zo fijn is? Groene woonaccessoires kun je zo subtiel of opvallend maken als je wilt. Start met items zoals vrolijke groene kussens en ornamenten. Of ga all-in met grote groene stukken. Ze vullen het groen van de planten prachtig aan en vormen een geheel met de houten meubels, zoals tafels en stoelen.

Groen is een kleur met een veelzijdig karakter. Het kan zowel fris en luchtig als diep en warm aanvoelen, afhankelijk van de tint die je kiest. Neem bijvoorbeeld donkergroen. Als je dit combineert met gouden accenten en fluwelen items, krijg je een prachtig luxe gevoel – perfect voor een hotel chique interieur!

Groene woonaccessoires kopen bij Whoon: online óf in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk

Alle woonitems op deze pagina zijn in onze woonwinkel in Oisterwijk te bekijken, te voelen en te shoppen. Onze interieurstylisten staan te popelen om jou te helpen met ál jouw interieurvragen. Van maandag tot en met zaterdag en iedere eerste zondag van de maand, staan de deuren van ons karakteristieke pand voor jou geopend.

Woon je iets te ver weg of vind je het gewoonweg even makkelijker om online jouw favoriete woonaccessoires te bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook. In onze webshop hebben we echter een kleinere selectie van het aanbod online staan ten opzichte van al het moois dat in de winkel staat. Dit in verband met risico’s bij verzenden van glas en breekbare- en buigbare materialen. De spullen die wij wél met liefde verzenden, vind je hierboven. Bij Whoon heb je online de mogelijkheid om achteraf met Klarna te betalen. Zo kun je thuis de boel eerst even lekker stylen en daarna pas betalen. Zo weet je zeker dat je enkel de allerleukste items straks in huis hebt staan.