whoon-oisterwijk-klein

Whoon Oisterwijk

Adres:

Heusdensebaan 65, 5061PN, Oisterwijk

Openingstijden:

Maandag:
12:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag:
09:30 –  17:30 uur
Vrijdag:
09:30 – 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Koopzondag:
Elke eerste zondag van de maand
12:00 – 17:00 uur
In december & januari zijn we elke zondag geopend van 12:00 – 17:00 uur
Aangepaste openingstijden:
Eerste kerstdag gesloten
Oudjaarsdag geopend van 09:30-16:00 uur
Nieuwjaarsdag gesloten

Contact:

013 7200 722

Welkom bij de aller-leukste-woon-experience van heel nederland.

Meubelfabriek Oisterwijk

In de jaren ’70 en ’80 was Meubelfabriek Oisterwijk toonaangevend en een begrip op het gebied van eiken meubelen. Men produceerde in Oisterwijk oerdegelijke tafels, kasten, dressoirs en vele andere eiken meubelen. Deze kwaliteitsmeubelen vindt men tegenwoordig nog steeds terug in het interieur van ouders of grootouders.

Na jaren de onbetwiste marktleider in de meubelbranche te zijn geweest, is aan het einde van de vorige eeuw toch het doek gevallen voor de Oisterwijkse Meubelfabriek. De bijbehorende showroom kreeg diverse nieuwe, maar vooral tijdelijke bestemmingen en raakte erg in verval.

Een jongensdroom van Meubilex die uitkomt.

In 2010 is Meubilex op kleinschalige wijze ontstaan en is met zeer beperkte middelen het fundament gelegd voor het Meubilex van nu. In de eerste twee jaar is Meubilex twee keer uit haar jasje gegroeid, om vervolgens in 2012 te verhuizen naar Haaren (NB). Hier werd verder gebouwd aan het Meubilex van nu. Al tijdens de verbouwing van het pand in Haaren in 2012 werd met een schuin oog gekeken naar de oude Meubelfabriek in het naastgelegen Oisterwijk. Echter leek het verhuizen naar deze bijzondere locatie een onbereikbare droom…

Whoon Oisterwijk anno nu

Meubilex is in de afgelopen jaren explosief gegroeid en de onbereikbare droom werd een noodzakelijke stap. Diverse winkelformules zijn aan het bedrijf toegevoegd en worden vanaf december 2016 onder één dak gehuisvest in Whoon Oisterwijk.

U wandelt bij Whoon Oisterwijk van de ene winkel de andere in zonder dat u het merkt. Wij zien Whoon dan ook liever als een kleine (maar ó-zo-gezellige) woonboulevard, dan als zomaar een meubelwinkel. U komt achtereenvolgens de volgende winkels tegen:

Meubilex

Een fris en modern aanbod van aantrekkelijk geprijsde meubelen en woonaccessoires. Meubilex is gespecialiseerd in zitmeubelen. Hoekbanken en bankstellen zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment, maar ook eethoeken, stoelen en fauteuils vindt u hier in grote aantallen.

Pure Wood

Jarenlang gevestigd in Tilburg en wereldberoemd in de hele regio. Pure Wood was niet alleen in Tilburg een begrip, maar ook ver daar buiten. Wij zijn er heel trots op Pure Wood te mogen huisvesten in Oisterwijk en staan klaar om u te verrassen met een uniek assortiment bijzondere meubelen die samensmelten tot magazine waardige presentaties die menigeen zullen inspireren bij de inrichting van zijn of haar huis. Op zoek naar een uniek Indiaas kastje, een bijzondere eettafel of een hoekbank die nét even anders is? Stop dan maar met zoeken en kom naar Pure Wood!

Room108

Het gehele assortiment van Room108 vindt u in Whoon Oisterwijk. Room108 heeft een collectie eigentijdse en modieuze bankstellen die volledig naar de wensen van de klant kunnen worden samengesteld. Kortom een collectie zeer populaire meubelen waarvan vooral de bankstellen en hoekbanken volledig kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.